![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ The day I will stop loving BJK is the day when I close my eyes for ever... | |||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | serdar bilgili seba donemınden sonra kulup yonetıyorum dıye bır canavar yaratmıstır ve 100.yıl sampıyonlugu,son donemlerdekı basta stad ıcı duzenlemeler ve borclar konusunda atmıs oldugu cesur adımlara ragmen yarattıgı canavar gunun bırınde onu yok etmıstır... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
B J K ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Serdar Bilgili 100.yilda Klübümüzün Başkani olarak eziksaray in alamadigi fenerin alip almayacagi mechul 100.yilin Şampiyonu olan Kadronun Basindaki adamdir. Allah razı olsun denmesi gerekir ha birde S.B Bence adam gibi adamdir en azindan Küfürü yiyince gidebilecek kadar.. iyi şeyler iyi hatirlanmali Skora Bakiyorum S.B 10 Y.D.Ö 0 cünkü kazanc hic yok!.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet arkadaşlar çoğunuzun kişisel düşüncelerine katılıyorum... Süleyman Seba gibi bir başkanı; Çarşı grubu önceliğinde tüm taraftarlar 14 sene oldu Senin süren doldu Yeter artık Seba Artık istifa besteleriyle canından bezdirmiş olmalıyız ki öyle oldu ![]() Bir ikincisi Süleyman Seba'nın yanında yetiştirdiği genç, dinamik, akıllı, gururlu vs.. anlatılamıyacak birçok özellikte Türkiye'ye bir daha onun gibisi zor gelebilecek bir başkanı (Serdar Bilgili) daha harcadık.. Bu ise Yıldırım Demirören ve grubunun Beşiktaş'ın en iyi döneminde aldığı tavır ve taraftarı kışkırtmasıyla birlikte Serdar Bilgili'ye söylenen bikaç kötü sözlerle canından bezdirdik ![]() Özledik sizi Süleyman Seba, özledik sizi Serdar Bilgili ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Alıntı:
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | |||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o da tipki diger üc futbolcu gibi alehine yapilan tezahuratlardan dolayi gitti...keske gitmeseydi...ozaman bjk bu durumlara düsmezdi
__________________ The day I will stop loving BJK is the day when I close my eyes for ever... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |