|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
10-04-2006, 17:58 | #11 | |||
Tecrübe Puanı: 20 | Alıntı:
+ kaldı ki malatya maçında gözlerimle şahit oldum kapalıda, tribunlere kufur etti bu adam, o tepkinin nedeni yaptırdığı penaltı değil, triune salladığı küfürlerdir..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | |||
|
10-04-2006, 18:04 | #12 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Bence yazık oluyor bu tip adamlara.Elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyor fakat elinden gelen bu kadar.Ben futbolculuğunu beğenmiyorum ve Beşiktaşta oynabilecek bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.Tamam bu adamı gönderdik Çağdaşın söyledikleri saçma-sapan şeyler ve bir anlık öfke ile söylenmiştir belki fakat söyldi işte.Bu tip bir baskının altından kalkamayacak bir adam Çağdaş.Rıza'ya da kızıldı.Mehmete de Ertuğrula da Küfür edildi.Zamanında Beşiktaşın en çok gol atan (Avrupada) Futbolcusu Oktay Derelioğlu bile ağlayarak sahayı terk etmedi mi? bu adamlar gık çıkarmadılar ve toplarını oynadılar sonra taraftarın gönlünde taht kurdular.Belki çağdaş iyi futbolcudur bu tartışılabilir.Ama yaptığı Baskılara karşı koyacak çapta olmadığını göstermiştir bana Yani Çağdaş Büyük Takımda oyanayabilecek bir iradeye ve o donanıma sahip bir yapısı olamdığını göstermiştir.Merak ediyorum acaba Bu çapta adamları bu takıma transfer edenler ne zaman kadro dışı kalacak?
__________________ DA DA DA | ||
10-04-2006, 18:09 | #13 | |||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 | Alıntı:
| |||
10-04-2006, 18:14 | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | beşiktaş buyuk klup ne çağdaşlar gelir geçer dert etmeyin artık.. ama bidaha o formayı giyemez, giysede biz giydirtmiycez...
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
10-04-2006, 18:15 | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | çağdaş olan tepkim öfkem hiç bitmeyecek, bu öfke benim canım kadar sevdiğim siyah ve beyaz kadar nettir..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
10-04-2006, 18:16 | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | hem futbol oynamıo hem de kişilik problemleri var bide kalkmıs tribüne küfür edio,klube hakaret edio ayar oluorum sana cagdas icinde ne varsa sölesinde bakalım ne varmıs ? tribünlere küfür ederken düşünücekdin....10 yıl daha sampiyon olamazmıs lannn sen 100 yıl daha şampiyon bi takımda forma giyemezsin | ||
10-04-2006, 21:20 | #19 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
Mustafa Doğan; sayılan isimlerden çok daha iyi ve yüreği ile oyanayan adam. Başka ne yapsın sizler için; hava da takla atıp ,kuşmu yalasın.. İnsan harcamasınıda ne çok seviyorsunuz ... İnsaf edin... sapla samanı karıştırmayın artık.. | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |