![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #181 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | SAkatlıktan çıktıktan sonra tanınmaz bir halde inş en kısa sürede düzelir.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
|
![]() | #183 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Bu sezon beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremeyen Sambacı yıldız için Rus ekibinin kesenin ağzını açmaya hazır olduğu ifade edildi. ![]() CSKA Sofya maçında omzu çıktıktan sonra eski formunu yakalamayan yıldız oyuncunun de Rus kulübüne, "Ben profesyonel bir oyuncuyum. Ama şu anda takımımın başarısını düşünüyorum. Bu konuyu yönetim ile konuşun" dediği öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören ve 2. Başkan Murat Aksu'nun önümüzdeki günlerde bu transfer hakkında teknik direktör Jean Tigana ile de detaylı bir toplantı yapacağı ifade edildi. (Kaynak:Fanatik)
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #184 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | iyi bir para verilirse neden olmasın giderse de ondan daha iyi birini almamız şart | ||
![]() |
![]() | #185 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hangi rus kulübü onu da yazarsan ii olur....
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() |
![]() | #186 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Jose Kleberson’a Rusya’nın Spartak Moskova takımı talip oldu. fanatik
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |