![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Çok iyi pres yapabilen bir oyuncu değil pres yapmaya çalışan bir oyuncuydu. Daumun takımı koşan oyunculardan kuruluydu fazla sırıtmıyordu ve Türkiyede işini gayet iyi yapıyordu. Avrupada arenasında rezalet sonuçlardan sonra takımın durumu gün yüzüne çıktı, daha sonra Aurelionun yanına Selçuku monte etti zaten Daum. | ||
![]() |
|
![]() | #43 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Fenerden şu anda kimi istersin deseler apiah falan değil marcoyu isterim ama feenrden adam istemiyorum artık bu takıma o yüzden feriştahı olsa denemesinler,heleki 30 una yaklaşmış bir adama 5 milyon para çok büyük aptallık olur..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #44 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
yazmissin bu fikrine katilmiyorum.. kleberson cok nazik ve genelde yana pas oynarken appiah cok sert ve ileri pas oynuyor bence.. diger söylediklerine katiliyorum.. tuncayi begenirim amam ibrahim akin gibi istikrarsiz bir oyuncu.. öyle olmasa zaten ikisi de avrupada olurlardi coktan..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ne buya fb de fiyat arttirmak isteyen kadroya girmek isteyen Besiktasa geliyor diye haber cikiyor iyi oyuncular olabilirler ama kendinize baska fiyat arttici bulun | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | fenerden bize mehmet y.ve aurelıo hariç hiçbirini istemem aurelıo da turk statüsünde oynadığından dolayı ama sana katılıyorum fenerden adam istemiyorum
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |