![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
okan gitmesin yahu... adam ortasahanın dinamosu gibi gerçekten çok iyi oyuncu o kadar sene galatasarayda oynamasına karşın yine geldi bizde oynuyor 2 yıldır... ve hiçte gocunmuyor parasız bile oynamaya hazır... okan gitsinde ibrahim üzülmez mi kalsın... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
BEŞİKTAŞ: Cordoba, İbrahim Toraman, Thuram, Koray, Mehmet Sedef, Geremi, Kleberson, Sergen, Caner Erkin, Gökhan Güleç, Kluivert YEDEKLER: Ramazan, Tümer, İbrahim Akın, Emre Özkan, Fahri, Gökhan Zan, Bobo TEKNİK DİREKTÖR: Jean Tigana; 4-1-2-1-2 GÖNDERİLECEKLER: Ahmet Dursun, İbrahim Üzülmez, Tayfur (futbolu bırakacak zaten), Ali Tandoğan, Okan, Murat, Mustafa, Ahmed Hassan, Ali Güneş, Volkan (kiralanmalı), Çağdaş, Jun, Juanfran, Ailton, Youla, Pancu (tekrar kiralanılabilir). | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | okan giderse kesin bizden galatasaraya gider var mı iddaya giren biz onlardan alıyoz onlar tekrar bizden alıyor emre aşıkı aldılar ahmet yıldırımı almak istediler beceremediler okan koçu ellerinden kaçırmışlardı ilk seferde, ikinci seferdede aynı salaklığı yaptılar kaçırdırlar ellerinden; ama okan gitmese keşke oynamasada muhteşem bir yedek olur...
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben Beşiktaşlıyım evvelden beri.Ama bu konuda gerçekten yamlış düşünüyo hem tigana hem de yönetim.bu adam çok çalışkan devamlı pres yapan.adam sanki yedek kalmaktan şikayetçi.ne isterler bu adamdan efendi dürüst.yazık olacak.inşallah kalırrrr | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |