Alıntı:
eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı
demekki buradan anlaşılan çok istikrarlı bi takım olmuşuz!!!  yalnız şaka bi yana her kötü istatistiklerde, her basarısız sonuçta ''tiganacılar'' diye laf atmayı bırakın.burda herkes BEŞİKTAŞLI.!!!sadece fikirler farklı.bu kadar basit. bu mantıkla bakın olaya ve birbirimizi kırıcı ve küçük düşürücü ifadelerle kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın.!! bu tür düşünce tarzının kimseye bi yararı olmaz.!! daha yapıcı ve düşünceli olursanız sevinirim... |
Abi biz laf olsun diye yazmıyoruz ki "İnadına Tigana" diye sürekli.Bizim de sürekli belirttiğimiz bir neden var.İstikrar diyip duruyoruz.Ve artık adam herkesin istediği taktiği de uyguluyor.Hala ne bu milletin derdi anlamıyorum?Dünkü maçta adamın yaptığı Burak ve Bobo değişiklikleri ile kazandık maçı.Kimse bunu söylemiyor.Ya da söylemek istemiyor.Önceki haftalardaki puan kayıpları kadar normal birşey de yok ki zaten.Ne bekliyordunuz ki?Bu takım genç,tecrübesiz ve yeni bir takım.Yabancılar yeni.Takım oturuncaya kadar sistem oturuncaya kadar belli bir süre geçti ve puanlar kaybettik.Sanki rakiplerimiz çok iyi de burada böyle kaos ortamı yaratıyoruz.Ya da geçtiğimiz senelerde takım sürekli kafaya oynuyordu da bu seneki takımı beğenmiyoruz.Ya ben geçmiş senelerdeki takımlarımızı hiç bu kadar eleştirdiğimizi hatırlamıyorum valla.Yoksa geçmiş senelerin diyetini bu seneki takıma mı ödetmeye çalışıyoruz beyleeerrr???