![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | abi vallah çok ilgin sadece 1 gol fazla çok ince yerden yakalamşın çok haklısın bu sene rakiplerimizde afallaıoda ondan yarıştan kopmadık
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bence hiç zamanı deil bu başlığın artık kabak tadı verdi Tiganacılarrr heeeyy bakın bakın böle olmuş buna ne diyeceksiniz bahalım heeöööö, ya kardeş tamm bunları konuşmak için iki hafta daha bekleyemiyor musun? Bütün operasyonlar devre arası çekilecek şimdi takımın daha önünde kazanması gereken çok önemli 3-4 maçı varken(tam çıkaramadım sayıyı şimdi) bunları konuşmak yanlış. Tigana ya sabredemiyorsunuz bari böyle tartışmalar yaratmak için uygun zamanı bekleyin bari bunun için sabredin. Tamm istatistik ilginç olmuş gerçekten de ama o istatistiğin değişmesinde en önemli etken ligde değişen her puana para uygulamasıdır bence bu tam olarak bu sene etkisini göstermeye başladı. Artık her takım her maça çok ciddi hazırlanıyor. Ve ligde öyle galibiyet serisi falan yakalamak kolay değil artık hele deplasmanların hepsi birer cehennem halini aldı.(gerçi biz kendi sahamızda daha çok kaybediyoruz) Yani hemen rakipler kötü diye yorumlamak da yanlış. Ligde mücadele seviyesi çok arttı 1 puan bile büyük paralar kazandırabiliyor takımlara çünkü. Bekleyin ily yarının sonunu ya B.Leverkusen gibi hayati bir maçımız var bu tartışmalar o maç için hiç bir fayda sağlamaz. Konu dartheagle tarafından (01-12-2006 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ayrıca hey tiganacılar buraya bakın ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK Konu gulcemal tarafından (01-12-2006 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | adam kötü niyetle acmamis ki sadece dikkatimizi cekmek istemis ben bir sakinca görmüyorum, ayrica kendisini tebrik ediyorum, ince bir ayrinti yakalamis..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw tabii ki öyle demiyorsun da artık her yazının sonuna Tiganacılara duyurulur dendikçe olay ona gelmeye başladı. Saçma sapan bir cephe alma durumu varmış gibi görünüyor. Takımı etkiler diye demiyorum zaten bu kritik dönemde konuşmamız gereken daha önemli şeyler varken sürekli hala geçen seneki gibiyiz değişen bişey yok gibi konuları 1000. kez gündeme getirmek şu zamanda yanlış. Direk takımı etkilemesi gerekmiyor bence buraya girenler forum üyesi değil BJK taraftarı bunların içinde bi dolu maça giden insan var forumlarda, sağda solda interaktif ortamlarda sürekli böyle şeyler tartışıldıkça taraftar da maça değişik bir motivasyonla gidiyor. Gerçek görevini unutuyor "ya ya bunların zaten böyle olacağı belliydi biliyorduk biz" diye direk tepkiyi koyuyorlar. Açıkçası biz dahi bu duyarlılığı göstermezsek gazetelerin yazdığı haberlere bir şey demek ayıp olur. Tekrar belirtiyorum yazının sonuna eklediğin bu sene rakipler kötü ondan biz böleyiz şunlara duyrulur, gibisinden bir ifade olmasaydı. Bence çok güzel bir istatistik yakalamışsın der tebrik eder eline sağlık derdim. Ama sanki artık forum standardı gibi bi açık yakalayan direk o tip ifadeler yazıyor. Bu biraz sinir bozucu deil mi sizce de bana mı öyle geliyor sadece. Doğruyu bulmak istemene saygı duyuyorum ama sana şunu soruyorum sence Tigana ne yapıyor? Son zamanlarda yaptıkları sence neye işaret? Ya tamm inatçının önde gideni bir adam ama başarısızlığı o da istemiyor yavaş yavaş hatalarını anlayacak. İstatistiğin güzelliği belirtilebilir ama Tigana nın yaptıklarıyla geçen senekileri karşılaştırmak gereksiz. Elmayla armutu karşılaştırmaktan farkı yok geçen sene hedefleri baştan direk belirttik ama bu sene hedefimiz sadece genç bir takım kurmak ve kalıcı bir başarı sağlayacak bir altyapı oluşturmak. (Demirören in dediklerini söylemeyin bana o adam duygusal hemen gaza gelir herhangi bir şey söyleyebilir veya yapabilir) Yani ne açıdan bakarsak bakalım o istatistik hoş bir enstantane sadece onu bugünle bağlamak yanlıştır bence. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu takıma güvenin bu takım çok iş yapacak | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ilk önce açılan konu güzel olmuş.bilgilendirme açısından.ama sürekli teknik direktör değiştirerek bir şey elde edemeyiz.bence tigana'ya sezon sonuna kadar süre verilmeli,gelen tigana'dan daha iyi olacak diye de bir şey yok.bence şuanda bu takımı sadece tigana düzlüge çıkartır.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | öncelikle bu calismayi yapan arkadaslari kutluyorum... evet bizde haftalardir bunu anlatmaya calisiyoruz... hersey ayni tas ayni hamam... kendimizi yalanci baharlarla kandirmayalim...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |