![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bence hiç zamanı deil bu başlığın artık kabak tadı verdi Tiganacılarrr heeeyy bakın bakın böle olmuş buna ne diyeceksiniz bahalım heeöööö, ya kardeş tamm bunları konuşmak için iki hafta daha bekleyemiyor musun? Bütün operasyonlar devre arası çekilecek şimdi takımın daha önünde kazanması gereken çok önemli 3-4 maçı varken(tam çıkaramadım sayıyı şimdi) bunları konuşmak yanlış. Tigana ya sabredemiyorsunuz bari böyle tartışmalar yaratmak için uygun zamanı bekleyin bari bunun için sabredin. Tamm istatistik ilginç olmuş gerçekten de ama o istatistiğin değişmesinde en önemli etken ligde değişen her puana para uygulamasıdır bence bu tam olarak bu sene etkisini göstermeye başladı. Artık her takım her maça çok ciddi hazırlanıyor. Ve ligde öyle galibiyet serisi falan yakalamak kolay değil artık hele deplasmanların hepsi birer cehennem halini aldı.(gerçi biz kendi sahamızda daha çok kaybediyoruz) Yani hemen rakipler kötü diye yorumlamak da yanlış. Ligde mücadele seviyesi çok arttı 1 puan bile büyük paralar kazandırabiliyor takımlara çünkü. Bekleyin ily yarının sonunu ya B.Leverkusen gibi hayati bir maçımız var bu tartışmalar o maç için hiç bir fayda sağlamaz. Konu dartheagle tarafından (01-12-2006 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ayrıca hey tiganacılar buraya bakın ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK Konu gulcemal tarafından (01-12-2006 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | adam kötü niyetle acmamis ki sadece dikkatimizi cekmek istemis ben bir sakinca görmüyorum, ayrica kendisini tebrik ediyorum, ince bir ayrinti yakalamis..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |