![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
denilecek biri varsa oda tigana ve runjedir.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| |
| | #2 | ||
| Guest
| yaaa işte bunlar böyle sosyal mesaj vermek için birbirlerini kasarlar BJK takımının teknik patronuna nasıl gerizekağlı , aptal falan diyorsunuz derler sonra kendileri tabiri caizse tükürdüğünü yalar bir başkasına aynı ithamlarda bulunurlar..madem ibrahim gerizekağlı ise runje ne onu merak ediyorum...??? yazan arkadaş bunu da bi söylesin...ayrıca tigana son iki maçta kapak oturtuyormuş...ya benim transfer etmediğim dediği RİCO ona ne kapaklar oturtuyor... | ||
| | #3 | |||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | 1.cümlen ile 2.cümlen arasında ben bir anlam kuramadım.Anlayan varsa anlatsın bana.Bjk li bir futbolcuya gerizekalı diyemezsin diyorsun ondan sonra Runje'ye edilebilir diyorsun.Bu ne perhiz bu ne lahana?Ben seni çözemedim valla.Bence j.cole da sen de hata yapmışsınız bu iki mesajınız ile.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #5 | |||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Kardeşim lamı cimi yok bu işin.Burada hepimiz jcole'ye İ.Akın'a gerizekalı dediği için tepki koyuyorsak sen de burada demen lazım ki sen hiçbir Beşiktaşlıya küfür edemezsin.Runje de Tigana da Baki de Kleberson da diğerleri de günahı ile sevabı ile bu takım için birşeyler yapmaya çalışıyorlar ve biz de tabii ki eleştirebiliriz ama belli bir saygı çerçevesinde.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #7 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
BJK1903'un Ibrahim Akin ile bir sahsi iliskisi var herhalde, surekli onu koruyor ve hic laf soyletmiyor. Aklima garip garip seyler geliyor ama soylemesem daha iyi. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |