![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
Guest
| yaaa bjk19.03 arkadaşım bu adma İbrahime gerizekağlı diyor sonra dönmüş sende ibrahimin değişik bir modelisin diyor...sonra cevabını alıyor..sonra dönmüş diyo ki seni modlara havale ediyorum diye...neyse ya bunu falza kaile alıp cevap yazdım... | ||
|
![]() | #62 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | üff be bizim burda ne dediğimiz yönetimin umrunda değil 2 hafta daha bekleyin hatta yarından sora 1 hafta kalcak görcenız hersyı olan olacak bekleyın bıraz alla alla sankı dediklerimiz klup tarafından ilgiyle izlenıo..ne desek boş
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #63 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya alabileceğimiz ibrahim akın gibi bir topçu göstersinler bu ligde kabuledelim. ayrıca biz ibrahim akın modeliysek o tümer modeli heralde.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #64 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #65 | |||
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #67 | |||
![]() |
![]() | #68 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | 1.cümlen ile 2.cümlen arasında ben bir anlam kuramadım.Anlayan varsa anlatsın bana.Bjk li bir futbolcuya gerizekalı diyemezsin diyorsun ondan sonra Runje'ye edilebilir diyorsun.Bu ne perhiz bu ne lahana?Ben seni çözemedim valla.Bence j.cole da sen de hata yapmışsınız bu iki mesajınız ile.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #69 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
5 dk. önce aynısını yapan adam kart yiyor, bu ona dahi aldırmadan aynı hatayı yapıyor. Bunun izahı olmaz ve bunu yapan adam profesyonel futbolcu değil, gerizekalı futbolcudur. Dedim yine derim!! Siz demezsiniz ayrı, ama bu kadar bariz olay için, tepkisiz kalmanıza akıl sır ermiyor... 1 de değil yahu 2 maç!!! Şimdi ne oldu?? Belki de en gerekli olan Ankara deplasmanında yok işte!!! Sadece burada değil, Leverkusen de de yok!! Ben bilmiyor muyum İ.Akın'ın futbolculuğunu ve gerekliliğini, ama anlayan beri gelmiyor ki!!! Sezonun en mühim maçlarından 2 tanesinde herif sırf aptallığı yüzünden takımı yanlız bırakıyor! Ama siz buna eywallah dersiniz, ben demem arkadaş! Bu takımın futbolcusu bunlara dikkat edecek bilecek!! | |||
![]() |
![]() | #70 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bu sene biz iyi değil rakipler kötüü | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |