![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bak güzel kardeşim, bir adam aptallığını bilmez, taki aptallığını yüzüne vuruncaya kadar. O maçta o hatada Runje ye küfür edenlere ben de kızdım, ama salaktı yanlış çıktı. Desteği esirgemedik tabii ki... Fakat İbrahim, akıllı bir futbolcunun yapmaması gerekeni yaptı, yani aptallık yaptı. Burada daha fazla polemiğe bulanmasın diye burada demem, ama her ortamda nasıl bir salak olduğunu söylerim. Nedenlerini yukarıda açıkladım!! Küfür etmek,hakaret etmek ile aptal yada gerizekalı demek farklı şeyler. Ve inanıyorum ki İbo'da maçtan sonra kendi kendine "ben ne salağım, ne gerizekalıyım,o topa niye vurdum" diye düşünmüştür. Ve bil ki, İbo o kırmızıyı gördüğünde 30 bin kişi sadece aptal ve salak demekle yetindi. Runje'ye penaltı atışı sırasında bile küfür edildi çünkü... Konu Jcole tarafından (01-12-2006 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |