![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #221 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kesinlikle satılmalı.Çok uzun zamandır söylüyorum.İsmi hariç hiç bir şey vermedi bu takıma.Sene sonu bedava gideceğine 3 kuruş para kazanırız en azından.Ben bu kadar yetenekli olup da bu kadar oynayamayan birisini görmedim yaa.Ruhsuzlukta son nokta bu adam..
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
|
![]() | #226 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
klebersonun bir maçta yaptığı toplam pas hatalarını koca bir takımın tümü yapmaz. bence kontenjandan oynuyor. onun yerine koyacan fahriyi. yanına da korayı defansa da ibrahim toraman ve gökhan zanı al sana takım tigananın bunları görmemesi ilginç. fahri çok kaliteli topçu ama ismi fahrisson değil ![]() | ||
![]() |
![]() | #227 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen katılıyorum..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #228 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya kleb gitmesn,biliyorum ii oynamıyo diceksiniz ama o artık beşiktaşla özdeşleşti yani en azından bence,hem takımda ondan çok daha kötüleri var.ha bu arada appiah lafları falan gördüm ya yapmayın artık,bütün febeyi bize mi toplicaz,hem ona verilcek parayla çok daha iileri alınır..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |