![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #171 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gol yemiyelim.. golü nasil olsa atariz mi? Gol atalim.. nasil olsa gol yiyecegiz mi?
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
|
![]() | #172 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() |
![]() | #173 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yabanci hakkimiz defansa kullanilmali kleberson giderse de on libero , igor biscan vardi istiyorduk bir ara o is yapar bence sanirim panathinaikos ta oynuyor madem ki mavouba cok pahali ...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #175 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | gerçekten bunlar iyi ve genç oyunculara ama bence en az iki tane tecrübeli yabancıya ihtiyacımız var ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #176 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() İşte o liste Beşiktaş'ın ara transferdeki rotası şekillenmeye başladı. Kleberson, Runje, A.Güneş, Baki, Murat ve M.Doğan'ı devre arasında satmayı planlayan Kartal, Teknik Direktör Tigana'nın isteği üzerine Kayseri'den M.Topuz için 2. bir harekata hazırlanıyor. Bu oyuncun dışında Gaziantepspor'dan Bekir, Rizespor'dan Yasin, Antalyaspor'dan Ali Bilgin ve Sakaryaspor'dan Martinez'in isimlerinin listede olduğu öğrenildi. | ||
![]() | #178 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Tigana listeyi verdi Beşiktaş, transfer harekatına başladı. Teknik direktör Tigana, Ankaraspor maçı öncesinde başkan Yıldırım Demirören ile görüşerek, transfer edilmesini istediği futbolcuların listesine verdi. Fransız hocanın listesinde Bekir (Gaziantepspor), Yasin (Çaykur Rize) ve Mehmet Topuz (Kayserispor) buluyor. Tigana ayrıca orta alana da yabancı bir yıldız istedi. *** İşte Tigana'nın listesi Kayserili Mehmet Topuz, Çaykur Rizeli Yasin ve Gaziantepli Bekir ilk sırada. Başkan Yıldırım Demirören ile geçtiğimiz günlerde yaklaşık 1.5 saat görüşen ve transfer isteyen Tigana'nın gözdeleri belli oldu. Fransız hocanın listesinin başında Kayserisporlu Mehmet Topuz var. Sağ kanatta oynayan ve sezon başında da alınmaya çalışılan Mehmet Topuz için Kayserispor yönetimiyle bir kez daha görüşülecek. Fransız hocanın, Gaziantepsporlu Bir de yabancı Tigana'nın listesinde yedekler de var. G.Antepsporlu Bekir'in alınamaması halinde rota Rizesporlu Yasin'e çevrilecek. Ara transferde takımın eksiklerini gidermek isteyen Tigana stoper, ön libero ve kanatlar olarak belirlediği mevkilerden birine yabancı alınabileceğini de açıkladı. Yönetim şimdi ismi belirlenen kişilerle ve kulüpleriyle görüşecek. Ayrıca isimleri belirlenen ama basından saklanan yabancı adayları için de girişimler şimdiden başladı.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |