![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #222 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | serkan balci konusunda kararsizim serhat gelse iyi olur derim, sag da alternatifimiz cok bizim sol sakat.. luciano aradigim stoper degil ama hic yoktan iyidir.. gökhan satilacaksa ligimizi bildigi icin nobre ve kleb inde varligini düsünerek en fazla tarafsiz oy kullanirim.. aammma topuz ve ünal alinmasini istedigim iki oyuncu..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #224 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Yine yeni yeniden ![]() Jean Tigana istedi Beşiktaş’ta transfer rüzgârı sert esiyor. Sezon başında 8 futbolcuyu renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar, devre arasında da kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı. Teknik direktör Jean Tigana’nın verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen yöneticilerin Serkan Balcı, Serhat Akın, Fabio Luciano, Servet Çetin, Bekir İrtegün gibi isimlerle ilgilendiği biliniyor. Transferde ince eleyip, sık dokuma kararı alan yönetimin son hedefi belli oldu: Kayserispor... Başkan’ın hayali Daha önce birçok kez “Bu sezon isteyip de alamadığımız tek futbolcu Mehmet Topuz” diyen Başkan Yıldırım Demirören’in, milli futbolcu için hiçbir fedakârlıktan kaçmayacağı öğrenildi. Teknik direktör Jean Tigana’nın da beğenisini kazanan milli futbolcu için resmi girişimlere başlandı. Siyah-Beyazlı yönetim ayrıca Kayserispor’un yıldızları Gökhan Ünal, Bülent Bölükbaş ve Fatih Ceylan için de nabız yoklamaya başladı. Sağlam onay verince... Sezon başında 4 futbolcu için Kayserispor’un kapısını çalan Beşiktaş, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, “Eğer oyuncularım giderse görevi bırakırım” sözleri sonrası sonuç elde edememişti. Ancak önceki gün başarılı çalıştırıcı “Satılmayacak oyuncumuz yok. Yeter ki transfer hem oyuncularımızın, hem de kulübümüzün çıkarları doğrultusunda gerçekleşsin. Her futbolcunun bir değeri vardır. Bedeli ödeyen transfer yapar” açıklamasıyla umutlandı. Murat Aksu görüşecek Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Sağlam’ın fikir değiştirmesi üzerine harekete geçti ve Kayserisporlu yöneticilerle temas kurdu. Aksu’nun bugün Sarı-Kırmızılı yetkililerle görüşüp transfer konusunda ciddi bir adım atacağı bildirildi. Bilindiği gibi Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal’a daha önce Galatasaray da talip olmuş, ancak Kayserispor Başkanı Recep Mamur bu transferin gerçekleşmeyeceğini söylemişti. kaynak:fanatik | ||
![]() |
![]() | #225 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | devre arası 2 takviye yeter Beşiktaşıma ancak geecek sezon bu tüm oyuncuları alırsak çok güçlü bir kadro oluşur ve gelen gideni aratmaz kim 11 çıkarsa çıksın. 100.yıldaki kadroda yedekler bile 11de oynayanlarla aynı güçte olduğu için geniş bir kadro olduğu için pek zorlanmadık ve şampiyon olduk. | ||
![]() |
![]() | #226 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 1 nolu trasfer paketi: Serkan Balcı, Serhat Akın, Fabio Luciano, Servet Çetin 2 nolu trasfer paketi: Gökhan Ünal, Bülent Bölükbaş ve Fatih Ceylan bu iki paketten hangisini tercih ederdiniz?
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #227 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Nasıl İş Anlamıyorum Transferlerin Cogu Eziklerin Futbolcuları Yada Daha Önce Ezik Forması Giymis İsimler... Ya Baska Futbolcumu Yok.. ![]()
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #228 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben 3 noluyu tercih ederim. Servet ve Luciano hic birseye yaramaz, bize kötü olur. Serhat ve Mehmet Topuz cok yararli olur, Gökhan Ünal'in yerine de ben Ilhan Parlagi tercih ederim. Büyük yetenek ama gören kim.... | ||
![]() |
![]() | #229 | ||
Guest
|
Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar Kayserispor maçından önce Lig TV'de Kayserispor'lu futbolcu Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kayserispor'un Asbaşkan Murat Aksu'ya sözlerinin olduğunu ve yetenekli futbolcunun transfer söz konusu olursa ilk kulübün kendileri olacağını belirten Vardar büyük ihtimalle herhangi bir aksilik olmazsa gelecek sezon Beşiktaş forması giyeceğini söyledi ve taraftarlara Mehmet Topuz müjdesini verdi. kaynak karakartal - Mehmet Topuz Kartal oluyor! - 09 Aralık 2006 | ||
![]() | #230 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hayırlı uğurlu olsun | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |