![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | cok genclestik cok
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence mavuba ön libero maduro da stoper..neden ikisi aynı anda olmasın..batmışken tam batalım..bnce kaliteli bi oyuncu alarak bi takım batma..kötü yuncu alırsan batar..carew ii oyuncuydu bak parakazandırdı.. | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | tigana hep birilerini istiyor...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Valla ilerde harika b ir adam olacağının garantisini ben vereyim burda..Yani bu fiyata inanmıyorum çünkü ajax mallık yapmazsa çok büyük meblağa satar onu ama doğruysa ve tigana nında heberi varsa hemen alınmalı..Teknik olarak bile çok üst düzey bir defans diyebilirim,kaçırmamak lazım..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #29 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya bu tigana, afrika kökenli senegal asıllı fransız vatandaşı genç yetenkler bulucaktı hani? geçen sezon başında böyle bişeyler söylemişti. hani nerde o adamlar?? tigananın ülkesi üzerinden takip ettiği böyle genç yetenkleri keşfedip takıma kazandırması gerekiyordu bence. bunu yapmadı....!! bize böyle adamlar lazım. şavaşçı, genç, nefesi 90dk. yetecek, teknik ve agresif bir zenci lazım bize.
__________________ SEVGİN ÖLÜMLE BİTER | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |