![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #211 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kesinlikle iyi para.boyle bi konu daha vardı arsenal gokhanı istiyor diye en az 10 milyon euro eder demiştim ![]()
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() |
|
![]() | #213 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | İyi para ama onun yerini kimse dolduramaz.. ama gökhan icin en iyisi gitsin kurtarsın kendini değilmi.. Bu takım 1-2 hafta iyi oynuyo sonra gene yeniliyo adamın form tutma imkanı kalmadı gibi birsey.. gitsin kurtarsı kendini.. | ||
![]() |
![]() | #214 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kimse doldurulamaz ve vazgeçilmez değildir. evet g zan iyi oyuncu ancak onun yerinide dolduracak biri mutlaka bulunur. 10 milyon euro dan biraz daha yukarıya giderse daha iyi olur ayrıca klebersonunda gideceğini düşünürsek oda aşşağı yukarı 6-7 yapar işte size kaynak. gidecen kral futbolcuları alacan şampiyon olacan ne kadar ucuza alırsak o kardır demeyecen iyi futbolcu istiyorsan basacan parayı alacan | ||
![]() |
![]() | #215 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | klebersonu 6-7 ye satamayiz , satma ihtimalimiz olabilirdi eger teklif olsaydi , ama teklif bile yok bence en fazla 4 milyona satariz klebersonu....
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #216 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | serkan balci olayi dogru ise sag bek düsünülüyor olabilir gökhan zan giderse toraman göbege cekilebilir.. deli(?) - toraman(m.dogan) - koray(baki) - serkan balci(a.günes)
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #217 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Bencede Gökhan arsenalde zor forma şansı bulur. Satılacaksada sene sonu için satılmalı avrupada devam edersek....
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #220 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 10 milyona herkesi satarım ben bu takımdan,bu fiyata ne adamlar alınabilir yahu.Arsenal'de gökhan oynarmı sorusuna şöyle söyleyeyim,Gökhan asla ve asla senderostan kalitesiz bir adam değil,bir kaç maç yedek başlar ve sonra formayı kapar,Wenger sever böyle gençleri..Valla heber doğruysa hemen gitsin yerine kaliteli yabancı stoper alırız..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |