![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #141 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Bu kapasite geçen yıl yeterliydide , bu senemi yetmiyor...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
|
![]() | #142 | ||
Guest
| geçen yılda anyıydı ki...yani o senede kapasitesi yoktu..ama o senenin b useneden çok farkı var...mesela alınan bir nobre var ve takımdan beklentiler var forum grafiği yükselen bobo var...yani osene BJK nin kaybedeceği bişe yoktu stres yoktu çıkıyordu maçlara... | ||
![]() | #145 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | |||
![]() |
![]() | #148 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | g.güleç gecen sene kapasite yetiyordu falan da gecen sene forvet yoktu o oynuyordu...bende kapasitesinin bu kadar olduğuna inanıyorum...kiraya verilsinde bakalım nasıl..
__________________ there are two things in my life 1.BEŞİKTAŞ 2.MORE BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #149 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben bunu ligin basindan beri söyledim.. ama bos..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #150 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kartal, Gökhan Güleç'ı bırakmayacak ![]() Beşiktaş’ın genç golcüsü Gökhan Güleç’e Belçika ve Fransa takımlarından gelen teklifler, Siyah-Beyazlı Yönetimi harekete geçirdi... ![]() Bu sezon fazla forma şansı bulamayan Gökhan’la özel bir görüşme yapan Beşiktaşlı yetkililer yıldız oyuncuyu bırakmak istemediklerini belirtti. Fransız ve Belçikalı yöneticilerle de toplanan idareciler, kulübe gelen cazip teklifleri geri çevirdi. Geçen sezon performansıyla göz kamaştıran Güleç, Beşiktaş’ın kazandığı Türkiye Kupası’nda büyük pay sahibi olmuştu. Gökhan’a Fransa’dan Bordeaux ile Nice, Belçika’dan ise Anderlecht talip...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |