![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | roque junior ? yapmayın arkadaşlar sonra kendinizde inanacaksınız
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ewet roque junior we colloccini tigananin istedigi stoperler diilmis baskanda almanyada supriz yapacakmis zaten lucio terry nesta cannawaro puyol thuram bizi beklio tigananin gozunu ancak bu isimler doyurur ya collocini gbi adami kim istemez anlamiorum ya ya bu adami al yedek kulubesine koy rakip forwetleri yine tirsar ya
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bazen tigananin hakikaten transferlerden komisyon aldigini dusunuorum ya adam sorin coloccini gbi adamlari istemedi ya fransadan adam alinirsa olur diip duruo o kadar sewiosan ozlemini cekiosan watandaslarinin ewine ger don
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| hadi neyse istemedi diyelim hor görmeyelim.. ya peki kardesim senin istedigin oyuncu kimmis, nasilmis bi söylesene??? coloccini ve roque junior'a "benim aradigimkalitede oyuncular degil" diyen adamin anlini karislarim... ![]() | ||
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | klebi unutun artık adamın sezon sonu sözleşmei bıtıo ve kimse bize onun için bonservis parası vermez zararın neersınden dönülse kardır şu an kleb 2.5a da olsa gitmeli çünkü takımda kalsada artık bi faydası yok
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Klebersonun 2008 mayısında sözleşmesinin bittiğini okumuştum doğruysa eğer bence yönetim o yüzden satmadı
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |