![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Manisa'yi bu kadar kolay gectiysek Ricardinho ve Bobo kadar orta alanda gecit vermeyen Serdar'in marifeti, o onlibero olmasaydi 1 yabanci hakkimizi buna ayiracaktik. Toraman'in en iyi oynayacagi nokta sagbek oldugu acik. Sagbekte Ali Gunes surekli sakat, A.Tandogan ise sagbek degil. Toraman'in stoperde cok kotu ve dehset oynadigini unutmamak lazim, gereksiz hatalariyla bizi su ana kadar cok yakti. Ama bu bolgede oynadigi zaman en azindan onundeki oyuncunun defansif yetersizligini kapatiyor, bu sene Arda ve Tuncayi, ondan evvelki sene Anelka'yi nasil kitledigini unutmamak lazim. Ibrahim Akin'in yeri ne zamandan beri forvet merak ediyorum. Adam forvet oynarken surekli solda oynasin diye elestiriyordunuz adami, simdi de solda oynuyor diye elestiriyorsunuz, zaten elestirmek icin bir yerinizden mevkii uydurmaya basladiniz. Ibrahim Akin en iyi doneminde solda oynamisti. Burak Yilmaz bizde cogu macta sag kanat ve forvette oynadi, sol kanatta oynadigi maclarda mecburiyetten oynadi, cunku Ibrahim Akin cezaliydi ve Delgado sakatti, ama tabii bunlar onemli degil, maksat elestiri olsun, medyayi kopyalayalim! Koray'in stoper oynamasi ise cok dogal(di). Diger stoperlere bakildiginda Koray gibi hizli degiller ve topu oyuna iyi sokamiyorlar. Unutma ki Antalya ve Bukres maclarindan sonra Fenerbahce macinda cok iyi oynayan defansimizin tek nedeni Koray'in stopere gecmesi oldu. Manisa macinda da en cok top calan oyuncuydu ve cok iyi oynadi. Rico ise son 2-3 macta da sol kanatta oynuyor, ama cok cok iyi oynuyor! Nasil Ronaldinho, Seedorf, Joe Cole, Reyes, van Persie gibi oyuncular kanatta oynuyorsa o da oynuyor. Ama o pozisyonu sol kanat gibi goren dunya futbolunu takip etmeden aciz futbol cahili taraftarimizin sucu. O adam kagit uzerinde solda oynuyor, ama surekli iceri kayiyor, oyun kuruyor, Ibrahim Uzulmez'e alan bosaltip onu besliyor ve son 2 mac kanatta oynayan Ricardinho ve Delgado sayesinde bol pozisyon urettik. Ama futbol cahili halkimiz bunu istemez, bunlari en kalabalik noktaya, ortaya kaydiralim ki yeteneklerin icine edelim! Boylece Tigana'yi da elestirebilmis oluruz!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
|
![]() | #82 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #83 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ayrıca rico da kendi dedi.Bu takımın en yetenekli oyuncusu die.İbrahim üzülmez de aynı şklde.SEn onun antrenmanda yaptıklarını göremezsin.Kendi tkm arkadaşı ööle diosa sana söz hakkı kalmazçKusura bakma.Bu adam bjk den gidince hepinz pişman olucaksınız. | ||
![]() |
![]() | #84 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Rico bi reportajinda Delgadoyu ozledim demisti cok iyi hatirliyorum...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #85 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #87 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | toprak kardes yasi genc te olabilir ama lutfen boyle sacma sapan yazilarini cocukluguna veriyorum gibi sozler kullanma bu forumda herkez besiktasli eger katilmiyorsan dusuncelerine sadece katilmiyorum de...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #88 | ||
Guest
| Soru cevap programinda Faik Gürses büyük bi olasilikla Collocini 24 saat icinde imzalayacak kleberson isi halledilirse dedi.. Ama kesin bisey olmadigini da belirtti.. Karakartal Forum'da ise Yemen Eksioglu Baskan Almanya'da bir oyuncunun transferi icin bulundugunu söyledi allah alllaaaaah... Kafam karisti simdi... ![]() | ||
![]() | #89 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() Beşiktaş'ın hocası Tigana, Deportivo'lu savunma oyuncusu Coloccini için yöneticilere "Benim istediğim özelliklerde değil. Bu durumda böyle bir transfer yapmamız da anlamsız" dedi. *** Coloccini yetersiz! Fransız hoca "İstediğim stoper bu değil" diyerek Coloccini'yi yine veto etti. Beşiktaş, ara transferin bitmesine saatler kala kadrosuna dahil etmek istediği Coloccini'den vazgeçti. Menajerler aracılığı ile Tigana'nın önüne ikinci kez getirilen yıldız futbolcunun ismi yine veto yedi. Fransız teknik adam, Brezilyalı Roque Junior'dan sonra Arjantinli Fabricio Coloccini'yi de "Benim aradığım özellikle sahip bir stoper değil" diyerek istemedi. Bir gün bekletip, vazgeçtiler Beşiktaş yönetimi, bu futbolcunun menajeriyle pazartesi akşamı yaptığı görüşmede "Bize salı günü 18.00'e kadar zaman verin, Tigana ile görüşüp size geri döneceğiz" diyerek süre istemişti. Dün akşam ise bu oyuncunun menajerini arayan yetkililer, "Hocamızla konuştuk, şu an için böyle bir transfere gereksinim olmadığını söyledi" ifadesini kullanarak Colocci'ni almayacaklarını söylediler. Eger dogruysa anlamak mümkün degil... Roque Junior ve Coloccini'yi istemeyen acaba hangi özellige sahip olan futbolcu istiyor... bi kere ki transfer'de sadece tigana'nin istegi dogrultusunda hareket etmek cok yanlis.. anlasilan transfer yine yattiii | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |