![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gelse super olacak ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Guest
| ya nerdeyse geçmiş yüzyıldan haberler bizi ilgilendirmiyor...şimdi ne olacak kimler alınacak onlar önemli...Geremi'nin de geleceğini sanmıyorum..hatta çok balon bir haber olarak buluyorum..hı gelse işe yarar mı ? yarayacağını düşünüyorum...hatta yarar iyi de olur...tecrübeli bir isim...ama yeter yapmasınlar transfer falan..bu yönetim de teknik patron da transfer yapmayı bilmiyor...yine bürsürü borca gireriz...seneye kısmetse yeni bir hoca ve yeni bir yönetim ile daha güzel işler ve daha güzel transferler yapılır... | ||
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inşallah doğrudur kle out gremi in...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | İnşallah gelir.Bizim Appiah gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var.Geremi cuk oturur valla.Ama bana biraz pahalı olur gibi geliyor.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |