![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence sezon sonuna kadar tigana..
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tigana ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş yönetiminin, Kayserispor'un başarılı hocası Ertuğrul Sağlam'a teklifte bulunduğu iddia edildi. *** Sağlam'a teklif Yönetimin,Tigana'nın açıklamalarının ardından hoca arayışlarına başladığı ve Ertuğrul Sağlam'a teklif götürdüğü iddia edildi. Sağlam'ın "Kayserispor ile anlaşın, seve seve gelirim" yanıtını verdiği belirtildi. Alman, İtalyan ve Hollandalı bazı isimlerle görüşüldüğü de sızan bilgiler arasında Kaynak:Fotomaç | ||
![]() | #23 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | İlk etapta bu krizi atlatacak bir hoca gerekli alınacak 3-5 mağlubiyet ERTUĞRUL u ipe götürür.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Samet AYBABA-Ertuğrul SAĞLAM İkilisi olmalı bence. | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben bu adamı sevmiyorum. Özellikle oynadığımız ilk Kayseri maçından sonraki basın açıklamasında çok samimiyetsiz ve itici gelmişti. Ayrıca yerli bir teknik adamda bu durumu kaldıracak karizma yok. Ha ille de yerli olacak deniyorsa Samet Aybaba dışında isim saymak saçma. Lucescu dururken neden kumar oynanır anlamak zor.
__________________ NO PASARAN | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |