![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kim anlayabilir içimizdeki bu aşkı,kim senin için atan bu kalbimizi durdurabilir ki,varsın ölüm senden olsun,bu şeref yalnız bize yakışır be kartalım...hangi stadda çalmış BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ diye...hangi taraftar aynı anda atkısını sağa sola sallayıp ağlamış,söylesene hangi taraftar takımını bizim seni sewdiğimiz kadar sewmiş,geceleri uykuları kaçmış...azmı bağırdık kapalıda,eski açıkda,yeni açıkda,numaralıda,samiyende,kadıköyde orda,burda,her yerde SEN SİYAHLA BEYAZSIN BU ALEMDE KRALSIN diye,kralsın kartalım hepimizin yüreğinde sen bir kralsın,sen değişilmezsin,iyi ki varsın,son nefesimizde bile sen olacaksın...
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ben senle doğdum senle öleceğim aşkım bitmez die die öleceğim kalbim çarpmadığı an seni terkedeceğim bu kadar sevgi beni öldürsede yolunda ölmeye razıyım arkadas bu aşkın yok bir tarifi sevmeyemezsem seni aşkın anlamını yitirdiği andır aşkım benim biricik sevgilim sonsuza kadar tek aşkım beşiktaşım
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | dedik ya; İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize, Simsiyah Bembeyaz Doğruları Yaşadık Ölümüne..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | dedik ya; ßizim korkumuz ölmek değil senden ayrı kalmak ßeşiktaş'ım..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | çarşı bir grup değildir bir ruhtur kartal bir kuş değil bir ruhtur beşiktaş milyonların sevdiği bir takım değil, milyonların aşık olduğu bir ruhtur..
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |