![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 8-0 lık maçtan sonra ben takımdaki türk topcuların artık bjk olduklarına inanmıyorum hepsi defolsun gitsin buda gitti iyiki gitti yani defolsun hepsi hiç biri zerre kadar gözümde yok | ||
![]() |
|
![]() | #123 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bence korayın gönderilmesi çok doğru bir karar. koray oyunda olduğu sürece bir bakın bakalım eski maçlara takım ileriye çıkmıyor hucüm yapamıyor bolca yan pas ve geriye oynuyor derin top fln attığı yok. eğerki hucüm yapacaksak o zaman koray'ında gereği yok ayrıca fahri koray ın yaptığının aynısını rahatça yapabilir gelecek sene için. cisse ben şahsen beğeniyorum top alıyor dağıtıyor tecrübesini konuşturuyor. | ||
![]() |
![]() | #124 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Keşke gitmeseydi ![]() | ||
![]() |
![]() | #125 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | futboluyla kişiliğiyle beşiktaş sewgisiyle harika biri.eminim nerde olursa olsun taraftar onu hep kadıköydeki golüyle hatırlayacak we beşiktaş aşkıyla.onu çok sewiorum
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |