![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yönetici degilim ama bir besiktasforum.net üyesi ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | eger bu haber gercekse ben burda tiganayida suclarim cünkü boboyu alirken cok baski yapmisdi bu oyuncuyu alalim diye ve simdi bakiom 5mio gördüler hemen satalim diyor madem satacakdin niye okadar israr edip boboyu istedin beni sorarsanis ben kalsim derim hatta satilmasi büyük sacmalik diye düsünürüm cünkü suan golcü oyuncumus o mantikli olarak insan golcü oyuncusuu satmas gol atamayan oyuncusunu satar...
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #53 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo yetenekli bir oyuncu ve yavaş yavaş piyasası oluşmaya başladı zamanla daha iyi olacak o yüzden satılmaması lazım şimdilik. Ama eğer yönetim nihatın ve ilhanın transferindeki gibi para kazanmayı düşünüyorsa 5milyon artı carewde olduğu gibi sonraki satıştan %25 pay alma gibi bir yönteme gidebilir. Eğer böyle olursa çok para kazanabiliriz. | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | elbet bir gün satılacak ama şimdi değil şimdi satılırsa hata olur | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 5 milyon cok buyuk bir para, gonderirsek yine kar etmis oluruz ve o paraya iyi bir santrfor veya stoper alabiliriz veya Gokhan Unal'i alabiliriz, gercekten oyle bir rakam ise bence gonderilmeli.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #60 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |