![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | aynı tas aynı hamam.....batmaya devam ediyoruz...500 bin dolar etmeyen futbolculara 2.5 mln dolar vermeye devam...hadi bakalım beyler 3 yıl daha başkan olacak olan demirören borcu kaç milyon dolar yapar diye anket başlatıyorum....ben diyorum ki 3 yıl sonra borcumuz 250 milyon dolar olur....yok mu artıran.....
__________________ | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
Guest
|
Beşiktaş, sağ kanat oyuncusu Ali Bilgin için Antalyaspor'la yapılan görüşmelerden sonuç alamadı Beşiktaş, sağ kanat oyuncusu Ali Bilgin için Antalyaspor'la yapılan görüşmelerden sonuç alamadı ve bu transferden vazgeçti. Bonservis ücretinin yüksekliği ve kırmızı-beyazlıların bir türlü indirime yanaşmaması sonucu Kartal'ın Ali Bilgin macerası şimdilik sona erdi. Antalyalı yetkililerle görüşen Beşiktaş Menajeri Ali Gültiken "Ortaya konulan şartlarla bizim verdiklerimiz arasında uçurum vardı" dedi. | ||
![]() | #45 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #46 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Ali Bilgin transferi donduruldu Beşiktaş, Ali Bilgin için Antalyaspor'la anlaşamayınca transferi dondurdu. Genel Sekreter Kenan Öner, Ali Bilgin için Antalyaspor'un istediği bonservis fiyatını fazla bulduklarını belirterek, "Bu transferden vazgeçtik. Başka futbolcu almayı da düşünmüyoruz. Transferi sezon sonuna bıraktık" dedi. Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Siyah - Beyazlı takım, sabah basına kapalı bir antrenman yaptı. Sakatlanan Ali Tandoğan'ın bir kaç gün dinleneceği belirtilirken, hastalanan Delgado ile Mustafa Doğan yine takımdan ayrı çalıştı.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
Guest
| | ||
![]() | #49 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 2 milyon euro çok | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |