![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
gökhan güleç iyi bir forwet ya şaştım nasıl gaziantep sporun yedegi olabilir? yani gaziantep spor cok hata yapmış neyse biz kıymetını bilmeliyiz biliyozda bu senede aynı performansı yada daha iyisini yapar inş güvenioz gökhan abiye![]() | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eğer tigana bu oyuncunun üzerinde durursa geleceğin henrysı emin olun boyle ama avrupaya kaçıracaklar gibi gelıo bu adamı
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #5 | |||
| RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
onur yasi 21 ... bunun daha gelecegı yoq bu yastan sonra daha ne olcak... bu adamdan bişi cıkmaz!!
__________________ aNTiCiNCoN ! | |||
| |
| | #7 | ||
| RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | herzaman söledım , bu adamdan golcu falan olmaz!!! HAla soluyorum , bu adam neyi ii yapıyor biri bana sölesin, su yonu cok guzel desin birisi ya!! sirf genc diye aldık ama boş .. yazık bize!!
__________________ aNTiCiNCoN ! | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence bu adam beşiktaşta yedek bile oynayamaz en az 2 sene başka takıma gidip pişmesi lazım. Tabi sonrası da şüpheli. Ne top kontrolü var ne fizik gücü var ne son vuruş var ne hava hakimiyeti var. Beşiktaştan tam 5 gömlek düşük bir futbolcu...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |