![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #282 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence tum camia olarak medyadaki elestirileri dinlemememiz lazim atilan her habere de inanmayacaz taaki medya anliyacak bizle ugrasmanin ne demek oldugunu...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #285 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu tür habrlerle takımı karıştırmaya çalışıyorlar.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #286 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu adam dediği doğru herkez hazır olsun iyi beşiktaş yolda.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #287 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Son krizde ekibi tırpan yiyen, kredisi tükenen Tigana, bunun sorumlusu olarak Ricardinho’yu görüyor ![]() Beşiktaş'ta Tigana, kaynayan kazanın altına **** atan ismi belirledi: Ricardinho! Transferinin gündeme gelmesiyle başlayan, Beşiktaş forması giydikten sonra da 'oynadı-oynamadı' polemikleriyle gündeme gelen Beşiktaş'ın Brezilyalısı Ricardinho, yönetimle olan ilişkisi ve takım arkadaşlarına söyledikleriyle Tigana'nın sabrını taşırmaya başladı. Her krizin ardından yaptığı araştırmalarda Ricardinho ismini rastlayan Tigana, Brezilyalıyı yükselen formuyla oynatmak zorunda kalıyor ama ona karşı güvenini yitiriyordu TAKIM İÇİ MUHALEFET Sol kanatta hiç oynamamasına ve Tigana'nın gelişine muhalefet etmesine rağmen yönetimin 'sol kanat' oyuncusu diyerek Beşiktaş forması giydirdiği Ricardinho'yla Fransız hocanın yıldızı hiç barışmadı. İlk başlarda hazır olmaması nedeniyle yedek kalan sonra da kadro kurulumunda Delgado'nun önüne geçemeyen Ricardinho, şikayetlerini yönetime kadar taşıdı. Hatta 11'de yer almak için 'Sol kanatta oynarım' demeçleri de verdi ama görev aldığında da iyi performans göstermeyerek kanadını boşalttı ve Delgado'yu iyice sağa itmeye başladı Bu durum Tigana'yı çok rahatsız etti. Ve Brezilyalı istediği süreleri alamamaya başladı. Durumdan habersiz olan medya ise "Delgado-Ricardinho yanyana oynar mı?" polemikleriyle olayı başka bir boyuta çekti. Fakat Tigana her geçen gün Ricardihno'dan soğuyordu. Çünkü takım arkadaşlarına da Ricardinho hocası hakkında hiç de iyi konuşmuyordu. Yöneticilerin de olduğu ortamlarda Tigana'nın taktiğini eleştiriyor, kendisinin bu takımda rahat oynayacağını fakat hocanın muhalefetine rağmen transfer edildiği için bedel ödediğini iddia ediyordu SEN MİSİN İZİN VERMEYEN! Tigana'nın taktikleriyle ilgili diğer oyunculardan duyduğu 'Ricardinho şikayetlerini '4 Ekim günü Baltalimanı Polis Eğitim Merkezi'nde yenen yemekte 2. başkan Murat Aksu ve Kenan Öner de tekrarlayınca, Fransız teknik adam kimin tarafından şikayet edildiğini hemen anladı. Fakat formu yükselmeye başlayan Ricardinho'ya profesyonelce davranarak tavır almadı, hatta daha çok forma vermeye başladı. Ama tatil öncesi oynanan G.Birliği maçı sonrası yaşananlar Tigana'nın sabrını taşırdı. Ricardinho, Tigana'nın '29 Aralık'a kadar' verdiği izni beğenmemiş başkanla konuşarak izinlerini '2 Ocak'a uzatmıştı. Bu gelişme sonrası medyaya yönetim ile ilgili sert demeçler veren Tigana 'ufak çaplı' bir operasyona uğradı. Tercümanı gönderildi, yardımcıları değiştirildi. Ricardinho daha da güçlendi. Tigana biraz daha kredi kaybetti. Antalya kampı öncesi ise gizliden gizliye süren Tigana-Ricardinho savaşının artık kimin zaferiyle sonuçlanacağı kestirilemiyor. (Haber:Gökmen Özdemir)
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #289 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sambacı, "Taraftarla aramda müthiş güçlü bir bağ var. Bunun kaybolmaması için çok çalışıp, aklımı sahaya veriyorum" dedi. Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, içini FOTOMAÇ'a döktü. Sezonun ilk yarısında çoğu zaman yedek kaldığı için teknik direktör Tigana ile sorun yaşadığı iddialarını kabul etmeyen sambacı, "İkimiz de işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Tigana beni ligin ilk yarısındaki bir çok maçta kulübede oturttu. O zaman BİR DAKİKA DURMAM Ricardinho, ilk geldiği günden bu yana Tigana ile en ufak bir sıkıntı yaşamadığını belirterek şöyle devam etti: "Tigana, gerçekten bana çok yardımcı oluyor. Kendisiyle problem yaşamam söz konusu olamaz. İkimiz de farklı bir ülkede, kendimizi ispat etmek zorundayız. Benim için önemli olan, aldığım paranın ve sevginin karşılığı verebilmektir. Bunu başaracağıma inanmasam, bir dakika durmam." ÇALIŞMAYA MECBURUZ Beşiktaş taraftarı ile arasında çok güçlü ve ilginç bir bağ olduğunu doğrulayan Ricardinho, "Ben onları, onlar da beni seviyor. En büyük korkum, bu büyük sevgi karşısında mahçup olmaktır. Bu nedenle durmaksızın çalışıyorum ve aklımı sadece sahaya veriyorum. Futbol bilgimi ve becerimi sahaya en iyi şekilde yansıttığım sürece, başarı kendiliğinden geliyor zaten" diye konuştu. Kaynak:Fotomaç | ||
![]() | #290 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Ricardinho isyan etti Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Ricardinho, Werder Bremen yenilgisi sonrası takım arkadaşlarını uyardı ![]() Werder Bremen karşısında ortaya konan futbolun kendilerini bir hayli üzdüğünü belirten Ricardinho, "Çok kötü bir futbol oynadık. Bizi her koşulda destekleyen taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayım. Rakibimiz ne kadar güçlü olursa olsun böyle kötü oynamaya hakkımız yok. takımda kimse kimseye yardım etmiyor. Takım arkadaşlarım bana pas vermemek ve benden pas almamak için sanki sözbirliği etmişti. bu şekilde oynamaya hakları yok" diyerek medya mensuparına dert yandı.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |