![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #92 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | transfer etmek kolay iş değildir onun için sabırla olur bu işler lütfen aceleci olmayalım 3 gün olmaz 1 haftada bakarsınız sezon sonu ancak ben büyük bir aksilik olmazsa serhat beşiktaş'ta diyorum çnkü serhatla anlaştılar tek sorun belçika temsicisi... | ||
![]() |
![]() | #93 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | flash ........ biraz once gelen haber serhat akin icin kulubu koln ile anlasamadi koln kiralik istedi ama klubu bunu kabul etmedi ve transferden vazgecildi umarim bize gelir!!! ![]()
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | ||
![]() |
![]() | #94 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Serhat ile Daum buluşamadı! Belçika'nın Anderlecht kulübünde forma giyen ve takım ile yaşadığı problemlerin ardından satış listesine konulan temsilcimiz Serhat Akın'ın Daum'lu Köln hayali bitti. Anderlecht kulübünden yapılan açıklamada Alman ekibi ile olan pazarlıkların tıkanma noktasına geldiği ve herhangi bir anlaşma sağlanamadığı belirtildi. Köln'ün teklifini geri çevirdiklerini belirten kulüp yetkilileri Serhat için tekliflere halen daha açık olduklarını söyledi. Köln olmadı! Beşiktaş? Belçika ekibi daha önce Türk ekiplerinin de Serhat Akın için transfer girişimlerinde bulunduğunu belirtmişti. Köln ile anlaşamayan Anderlecht'in Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Serhat Akın için siyah - beyazlı ekiple bir görüşme yapması bekleniyor. 05.01.2007 Kaynak : SuperSpor.com dış haberler
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | ||
![]() |
![]() | #96 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | verdigim haber az once belcikadan geldi arkadasimdan site online haber gecti bakalim koln le birdaha gorusmeek anlasamamislar
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |