![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çok kötü bir oyun oynandı. sahada sanki hiç bir amacı olmayan bir takım vardı sahada. bana hiç umut vermedi.
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık... | ||
![]() |
|
![]() | #132 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: TİGANA BU KONUŞMAYI YAPMIŞSA, BİR TD OLARAK DEĞİL CEM YILMAZIN YERİNE ÇIKSA SHOWMAN OLARAK DAHA BAŞARILI OLUR SANKİ . YAPTIĞI BAŞARISIZLIKLARLA YÜZÜMÜZÜ KARARTAN BU ADAM ,BU TİP DEMEÇLERLE GÜLDÜRMEYE ÇALIŞIYOR SANIRIM. | ||
![]() |
![]() | #133 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
yukarıdaki cümlende haklısın. Fakat 1 yıldır TD olmasına rağmene ve defans oyuncularıdanda yeni gelen olmadığına göre,ve geçen bu kadar sürede yediğimiz gollerdeki onca defans pozisyon hatasını görüp çözüm üretemedide bu 1-2 hazırlık maçındamı hataları görüp defansı düzeltecek. Onnda bu kabiliyet yok. Onda çözüm üretecek zekaya sahip olduğunu sanmıyorum. 1 yılda defanstakiler ahmak oyuncular olsa bile en azında 3-5 pozisyon alma dersi verir ,bir birnin aynısı golleri yemezdik.( Not:Spastik -özürlü çocuklar bile bir süre antremandan sonra bazı hareketleri otonoma bağlı gayet güzel yapabiliyorlar..bizimkilerde ise bir gelişme yok.) Tigana elbette suçluyorum çünkü işi tek kadro kurup,saldım çayıra menlam kayıra anlayışı ile kenarda maç izlemekle TD olmuyor. Yada takıma genç doldurup içinden 1-2 tanesi tutunca bak ben genç oyuncu yetiştirdim demeklede olmuyor. Takıma bir şablon bir anlayış oturtmalıydı.Hata yapan defasn veya diğer mevki oyunculara sürekli yardımcıları ile eğitmesi asgariye düşürmesi gerekirdi.Bu tür bir gelişme oyuncularda yok. Eğer oyuncular kasti yapmıyorsa,TD işi bilmiyor, oyuncular kasti yapıyorsa kendisini baltalayan ve küçük düşürenlerle hemen yollarını ayırması gerekirdi. Sonuçta bir TD olarak yönetsel anlamda zaafı var. | |||
![]() |
![]() | #135 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bu takıma takviye yapmadan hiçbirşey olmaz. delgado nezaman oynıcak merak ediyorum delgado ve rico hariç geri kalan 4 yabancı üst düzey olmalı.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #136 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tecrübeli çalıştırıcının, 90 dakika oyuncu değişikliği yapmaması ise, "İlk 11'i cezalandırdı" şeklinde yorumlandı bu yaziyi bile yaziyor ya bu medya.. yaziklar olsun.. takmislar kayfayi tiganaya.. daumla ugrastilar gönderdiler gerets le ugrastilar basaramadilar sira tiganada..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #137 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | öncedende dedim simdide diyom bu gökhan gülec hic bir zaman iyi oynamadi ve hicde iyi oynayamicak adam futbol oynamasini bilmiyor onun yerine bobo oynasaydi eminim goller atardik.runjeye hele hic gelmeyelim adam yukardan gelen toplara hic cikmiyor ve öylece gollu yiyos gitsn defolsunya bir hazirlik macda bile böyle ruhsuz oynaninirmiya.gelecege hic umut vermedi bana
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #138 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bizim futbolcularda gercek bir sorun var ya..topu ayagina alan panik yapiyor, top kaybediyor...takim dogru durust bi atak gelistiremiyor, nobre desen dun butun toplari kaybetti, i.akin ne yaptigi belirsiz, anca kendini calimliyor..gokhan gulec kendi kendine biseyler cabaliyorlar..bu dort futbolcu kendilerini okadar cok yoruyorki, ama elde var herzamanki gibi sifir!!! kisacasi bu takimda kalite yok..teknik direktorla alakasi yok..Kalite eksikligi var...pozisyon uretme eksikligi var, bu varsa eger, gol'da olmaz
__________________ siyah beyaz olum yasam... Konu kartalizma_84 tarafından (09-01-2007 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #140 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Dünkü oyun hazırlık maçı olması dışında Beşiktaş ımız için takımın bırakılan yerden çok da fazla bir aşama kaydetmiş olmadığını görmemize neden oldu. Eksikliklerimizin yokluğuna rağmen dünkü oyun şunları gösterdi ; Beşiktaş da yeri garanti olan adamlar Ali Tandoğan, Gökhan Zan ve Delgado bunları kesinlikle her maç oynatmak gerekiyor. Ayrıca Kleberson un artık Beşiktaş la ilişkisinin uygun bir şekilde ( iyi bir fiyata ) kesilmesi. Fahri nin mutlaka kazanılması Nobre nin kesinlikle tek forvet olarak yalnız kalmaması, illa tek forvet oynananacak ise tercihin Bobo olması. İbrahim Akın ın her antremandan sonra ekstra güç antremanı yapması. Gökhan güleç in sağ kanatta kesinlikle oynayamayacak olması Runje İ.Toraman Gökhan Zan Ali Tandoğan İ. Üzülmez Serdar Kurtuluş Delgado Koray Avcı Ricardinho İ.Akın Bobo Konu curgul tarafından (09-01-2007 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |