![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ The day I will stop loving BJK is the day when I close my eyes for ever... | |||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | alın size serhat ne demiş:Belçika Birinci Futbol Ligi takımlarından Anderlecht'te oynayan milli futbolcu Serhat Akın, ''Fenerbahçe'ye transfer oluyor'' haberlerinin doğruyu yansıtmadığını söyledi. Akın, yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın kendisi ile ilgilendiğini bildiğini ifade ederek, ''Hatta bu hafta sonu oynayacağımız AA Gent maçında Beşiktaşlı yöneticilerin beni bir kez daha izleyeceği duyumlarını aldım'' diye konuştu. Milli futbolcu, Beşiktaş'ın ilgisinden dolayı Fenerbahçe'nin de bu işe girdiğini düşündüğünü belirterek, şunları söyledi: ''Fenerbahçe, Beşiktaş benimle ilgilendiği için konuya el attı gibi geliyor, ancak bana gelen resmi bir şey yok ve bir görüşme de olmadı.''internetspor.comdan alıntıdır | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | ezik formasını giyen hiç bi adamın beşiktaşta yeri yoq... | ||
![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |