![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Sizi bilmiyorum ama ben serhat'ı isterim takımda görmek(geçmiş'e bir sünger çekmek zor olsada)
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | sehat ın töbe töbe biz takımdaki eziklerle urasıoruz bide bu ezigi hala isteyenler var yok enişteymiş yok iyi top oynamıs bu adam ezik ezikk.. ezik macında hırslı mı oynıcak, BEŞİKTAŞ LI gibi mi oynıcak sanıosunuz yok profesyonellikmiş ben amatör adam istiorum olmasın profesyonel öle gömlek değiştirir gibi adam yüreğindeki sevgiyi değiştiremez.m.dogan,emre asık,okan geldi adam gibi oynadılar saygı duyduk ama lazım diil artık istemioruz alt yapıdan adam cıksın oynasın bu ezikden daha yürekli oynar.ne cabuk unuttunuz İnönü de gol atttıkdan sora boynuzlarını taktıgını.böle herifleri isteyip sora da Ruhsuz Adamlar die söylenmeyin.onu alan yöneticinin de .... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu Serhat isimli validesi meşhur arkadaş, feneve transfer olduğu sene aslında Beşiktaş ile anlaşmıştı. O zamanlar da yok babası Beşiktaşlı falan geyiği vardı basında. Yine o yıl 3 büyükler centilmenlik anlaşması yapmıştı transfer konusunda ve azize de bu adama alalacele imza attırarak anlaşmayı bozmuştu. serhat karektersizi de utanmadan sıkılmadan basın toplantısı yapıp ben aslında fenerliydim iyi oldu hoş oldu falan demişti. Şimdi de BJK serhatı alacakmış e zorla bozdurmayın adamın ağzını başkanım yöneticiyim diyenler balık hafızalı mı yoksa balık beyinli mi? | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya abi bunlar dönek adamlar baktiki Besiktas ilgileniyor hemen ben besiktasliyim zaten derler , ne kadar ezik varsa taaaaaaaaaaaaa a.q. hicbirini istemiyoruz zaten takimda M.Dogan , Ali Günes , Murat , Tayfur , Tayfun falan gibi ezikler var yeter artik bize pascal gibi besiktas icin aglayan tam bir besiktas asigi futbolcu lazim ama nerde kovulan bosa cikan adam varsa bize geliyor offffffff , Gökhan Gülec ve Bobo varken ben 10 tane serhat olsa takima koymam..... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |