![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   | 
|    |  #214 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     bende ıstanbuldan bılal msn: kartalbilal1903@hotmail.com aslında 1 hafta oldu sıteye gelelı ama yenıgordum bu bolumu.sızlerle tanıtıgıma memnun oldum.hepınız kardesımsınız abımsınız ablamsınız.saygılar...    
				__________________   SUSKUNLUĞUMUZ FIRTINA ÖNCESİ DURGUNLUĞUMUZDUR!!! -----------ANTİ^^TEAM-----------  ALAYINA İSYAN,ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ![]() ALLAH(C.C) AFFEDER,ÇaRŞI affetmez!!! COK SEVIYORUZ ÖLÜMÜNE, YOK BU SEVDANIN TARIFI, SEN,BU GONULLERIN SAHIBI, ^^KARTAL^^  |  ||
|   |  
|    |  #215 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006  Yaş: 46  
				 Tecrübe Puanı: 22   ![]()  |     Alıntı:  
 ![]()  |  |||
|   |  
|    |  #217 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() ![]() ![]() 
				__________________   Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş…  |  |||
|   |  
|    |  #220 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     Alıntı:  
 papi hoşgeldin arkadaşım canımın canı  arkadaşlar tolga benim en yakın arkadaşım onunla tribünde tanışmıştık seneler önce,bende onu en yakın kız arkadaşımla tanıştırdım,kısmetse yaza ewleniolar,hepinizi düğünümüze beklioruz![]() 
				__________________   Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!!  |  |||
|   |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |