![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #132 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Temsilcimiz Serhat Akın ise Türkiye'ye dönmeme isteği üzerine ikna edilmeye çalışılıyor. Daha olay burdamı adamın haberi bile yok demekki
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #139 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dissappear son haberleri forumla paylasabilirsin merak ediyoruz gelisme varmi ?...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #140 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Serhat’tan kötü haber ![]() Beni arayan yok’ Beşiktaş’ın renklerine bağlamak için büyük uğraş verdiği ve Anderlecht’e 1.5 milyon Euro önerdiği Serhat Akın’dan kötü haber... Christoph Daum’un çalıştırdığı Köln’e daha yakın olduğunu söyleyen gurbetçi futbolcu, “Beşiktaş’ın kulübümle görüştüğünü biliyorum ancak bir anlaşma olmadığı açık... Bana direk olarak değil ancak menacerim aracılığıyla teklifleri oldu. Belçika’dan sonra, İspanya ya da Almanya’da oynamak istiyorum. Ancak öyle gelişmeler yaşandı ki, Türkiye’ye geri dönme noktasına gelmiştim” dedi. Kiralık gidecek Sakatlığı sonrasında eski gücüne kavuştuğunu dile getiren milli futbolcu, “Şu an kesinleşmiş birşey yok. Ancak Köln beni daha çok istiyor. Daum çok ilgili. Birkaç kez de görüştüm. Sanırım Anderlecht ile görüşüp kiralık olarak transferi gerçekleştirecekler. Biraz daha bekleyip kesin kararımı vereceğim. Belçika’da kalsam bile paramı alırım ancak çalışmadan kazanmak karakterime ters düşer. Transferimin bir an önce gerçekleşmesini istiyorum. En geç önümüzdeki hafta Köln ya da Beşiktaş’a imza atmış olabilirim” ifadesini kullandı. Orhan YILDIRIM
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |