![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar tek fotomac vermiyor bu haberi, Sabah'ta da var... Roque Junior Beşiktaş'a! Brezilyalı Kleberson'un satmaya çalışan Beşiktaş'a sürpriz bir teklif geldi. Bayer Leverkusen'in Türkiye'deki temsilcisi menajer Erdal Akgündüz'ün sambacı Roque Junior'u siyah-beyazlı kulübe önerdiği bildirildi. Buna göre, takımından ayrılmak isteyen sambacı, yıllık 2.5 milyon euro talep ediyor. Bu rakamda pazarlık yapmaya da açık. B.Leverkusen'in 31 yaşındaki oyuncu için istediği bonservis bedeli ise 1 milyon euro. Beşiktaş yönetimi, oldukça parlak bir kariyere sahip olan Brezilyalı savunma oyuncusu ile ilgili teklifi hemen değerlendirmeye aldı. İlk iş olarak Roque Junior'un takımındaki durumu araştırılıyor. Kaynak: Sabah | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla roque junior iyi bir secim olabilir ama 2.5 milyon euro vermesinler en fazla 1.5 milyon euro ya imza attirsinlar... ama defansa daha kaliteli oyuncularda bulunabilir ....
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Dellas in yerine Kyrgiakos olurdu toprak bence ama ikisinide istemiyorum
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Runje İ.Toraman---Koray---G.Zan---İ.Üzülmez Fahri---Serdar Burak---Ricardinho---İ.Akın Nobre bu da uyar mi toprak??
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bakıyorum da hemen kadroları kurmuşsunuz ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | adam bu sezon daha mac oynamamis. tam aradigimiz adam...gelirse bence hariklar yaratacak...üstelik de cok genc...alacagi paraya gelince 2.5 milyon ne ki??? bi mercedes almaya kalksa paranin yarisi gidecek....yönetimden anlayis bekliyor...
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaş konusunda ben de katılıyorum. Ama takdir edersiniz ki hem genç hem kadroda yer bulan bir adamı devre arası almamız çok zor. Bence Roque Junior başarılı olabilir çok fazla riskli bir transfer olarak görmüyorum. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |