![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben nobrenin gelmesine pek sevinmemistim acikcasi... ama savasmasini gördükce ona isindim, ama bir oyuncuyu mücadelesi yüzünden besiktas gibi büyük bir camiada tutamazsin..olmaz iste...ya adam gol atmaya baslar, yada gider, biktim usandim, bazen ben fenerin nobreyi bize ajan olarak gönderdigini saniyorum, abicim bukadada pozisyon kacmaz... nobre hayatda bana top gelmiyor falan diyemez, bugün atamadi iste okadar... cok yazik, kendini toparlasin yoksa ona yol gözükür ![]() ![]()
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Hemen alınmalı.Şimdi.Seneye bırakılmamalı.David Rozehnal tam aradığımız oyuncu.PSG'de Yepes ile birlikte çok iyi anlaşıyor.Biz de Toramanla birlikte iyi bir ikili olabilir.Tigana'nın tercihi doğru yönde.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | #19 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aaa ole deme kankam serdar smdı tr nın en ıı on lıberosu burak tr nın c.ronaldosu bakı desen joker nereye koyarsan koy oynar g.gulec patlamaya hazır nıe ole dıosun tıganaya ![]()
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |