![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kesinlikle uzun boylu bi stopere ihtiyaç var,defans sallanıyo..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben bunu baska bir yere de yazmistim ama yinede buraya da bir ekliyim. Arkadaslar buna bir bakin: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Verein (RN):Standard Lüttich (5) Position:AbwehrPositionsdetails:InnenverteidigungV ertrag bis:2007Marktwert:5.000.000Spielerberater:Silkmann, Barry ![]() Bilmiyorum bu adami tanirmisiniz ama bu Belcika'nin en iyi savunma oyuncusu, sezon sonunda kontrati bitiyor yani kulübü de satmaya sicak bakar ve bonservisi cok yüksek olmaz. Lyon, Marseille, Porto ve Chelsea de bu oyuncuyu listelerine almislar, simdi dersiniz ki gercekci olalim, onu biz nerde aliriz, hep büyük kulüpler pesinden kosturuyor! Orasi belki öyle ama adam demis ki ben gittigim kulüpte cok forma sansi bulmak istiyorum yani gercekten istesek olabilir bu is. Ben diyorum ki hepimiz yönetimden almasini mi istesek ne:P | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | forvete parçalayıcı bi adam lazım acilen ilhan gibi hırslı bu çok önemli bence en büyük sorunumuz gol atamamak defansta çok alternatif var ama forvet hattındaki alternatiflere pek güvenmiyorum açıkçası...
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Guest
| takıma Stoper ve Forvet acilen şart orası kesin de devre arasında yapılacak transfer ne kadar doğru bir karar olur bilmiyorum....birde sayın hocamız lig başlamadan herşey toz pembe görünüyorken kadrosunu yeterli bulmuştu uefa ya bizi bu kadro ile sokmuştu ve yönetim de uefa da final oynayan takım kurduk diyordu.... | ||
![]() | #20 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir stoper kesinlikle lazim .. kleberson da giderse onun yerine de kaliteli bir on libero lazim
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |