![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya Arkadaslar Siz Ciddi Ciddi Inaniyormusunuz Ki DÜnyanin Baska Bir Futbolcusu Gelecek 5yilda Nouma Gibi Sevilecek Git Isine Be TribÜnler Bos Sen ÖtÜyon Yaaaa Senin Gibiler YÜzÜnden Pascal Geri Alinmiyor!! Bi Kere Nouma 7ay Men Cezasi Yedi Tr De Futbol Oynamama!!! Ve O Da Coktan Bitti!!! Nouma Istedigi Her Takimda Oynar Artik Tr De!!! Biraz Futbol Bilginizi Gelistirip Konusun Nouma Hakkinda!!! Bize Yeni Noumalar Lazim La Hic Nouma Varmi DÜnyada Varda Biz Mi Almadik ??? Sana Ancak GÜlÜyorum!!! Allah Zihin Acikligi Versin Sana!!! Nouma En Az 2yil Oynar Takimda Her Mac Full TribÜn ÖnÜnde Oynar!!! 100cÜ Yilda Nouma Olmasaydi Bok Dolardi O TribÜnler!!! Wiltorda Kluivertede Onlar Gitsin Oynasin Fenerde Bize YÜrek Adami Lazim Pascal Taaa Kendisi Lazim!!! Pascal Gercek Gerisi Yalan Arkadas Ok ;-) | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Pascalin Kendisi Bize Lazim Adamin Cezasi 7di Aydi Oda Cokdan Bitti Ok!!! Istese Fenerde Biler Oynayabilir Trde Ok!!! Nouma Olmasa Bo. Dolardi Trbünler Nouma Gelse Kümeye Düsme Hattinda Olsak Gene Dolar Tribünler Her Mac!!! | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Abiler ablalar kardesler dostlar....Bende Pascalı cok seviyorum ama artık unutun Pascal ancak ruhuyla yasar.Birdaha asla bu klube gelemeez...
__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |