![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| bak İlhan Mansız'ın kaşı gözü güzel diye sevmiyorum..kaşına gözüne atlim...ben İlhan Mansız'ın saha dışında yaptıkları ile de ilgilenmiyorum...Ben ilhanmansızdaki o ruhu , sahada savaşışını seviyorum...İlhan Mansız podyumlara falan değil sahalara yakışan birisi...Futbolun içinde olmasını çok isterim BJK de yada BJK de değil....BJK de oynaması konusunda evet hala isterim BJK de oynamasını çünkü bu konuda İDDİA EDİYORUM İLHAN MANSIZ ŞUAN TAKIMDA OLSA NOBREDEN DE BOBODAN DA ÇOK GOL ATMIŞ OLURDU VE HEPSİNDEN DAHA ÇOK MÜCADELE EDEN , HEPSİNDEN DAHA HIRSLI OLURDU..... | ||
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Utanmasalar 40 yasina gelmis Zago ve Giunti'yi de geri isteyecekler. Gerci 10 yilda sadece 1 sene basarili olabilmis bir takimin taraftar toplulugunun o futbolculara duydugu sevgi ve hayranlik normal, bir GS'li mesela asla eski futbolcusunu bizimkisi kadar aramaz. Ama ben de su mucadeleye taktim kafayi. Oyle bir hava yaratiliyor ki, oyuncu sahada bir sey yapmasin, sadece mucadele edip kossun yetermis gibi. Bende Amaral, Saidou gibi bal yampayan ari olacagina Ronaldo, Sergen, Ricardinho gibi kosmayan ama yarar saglayan oyuncu olsun daha iyi. Tabii ki savasan oyuncu lazim, rakibi bozan oyuncu lazim, ama bunu her mevkide ve her oyuncuda aramak yanlis. Ne yani, Ilhan Mansiz gelse Nobre'den daha mi cok kosup savasacak?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |