![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #41 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşlar gözünüzü seveeyim etrafınızda tur.kupası görmüş fbli varsa dikkat edin koruyun onları 50 yl sonra antika değeri var onların. saklayın sonra müzeye bağışlarız.. insanlık öldünmü beee ![]()
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | ||
| |
| |
| | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaAA arkadaşlar bunlar bizi yeneceklerine bayağı inanmışlar çok komik yaaaaaa artık bizi yenemeyeceklerini anlamışlardır ezikler tümerrr babaları olduğunu anlamıştır ezikbahçeliler
__________________ BeŞiKtAŞ ULANNNNNNNN sONUna KadARRRR | ||
| |
| | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya ben bi gazete başlığı okumuştum bilmem hatırlarmısınız bunlar bi avrupa kupası maçı oynamışlardı rakip takımın renkleri siyah beyazdı gazetede aynen şöyle yazıyodu eyvah rakip siyah beyaz şimdi düşünüyomda altay lige çıkarsa bunlar ne halt yiyecek )))) | ||
| |
| | #45 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yav bırakın bu işleri onların gücü gs ye yeter noolduuu tuncayy her mac gol atıyodun
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |