![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tanimiyorum ama arkadasların anlattıgına göre ii topçu ama hızlı defanslara karçı ne yapabilir ki bu kadar da uzun adam kontra ataklarda nasıl olcak!!!
__________________ HAYAT BİTER ALEM BİTER ORTAM BİTER ÇARŞI BİTMEZ | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
Guest
| ![]() ![]() Kleberson'u satmaya uğraşan Kartal, Brezilyalı Junior'dan sonra PSG'de forma giyen Malili'yi de listesine dahil etti. Kleberson'u satarsa yerine yeni bir yabancı almayı planlayan Beşiktaş, Leverkusen'de oynayan Roque Junior'dan sonra şimdi de listesine PSG'de forma giyen Malili Traore'yi aldı. Kleberson'u satmak için Olympiakos ve Wolfsburg ile kıran kırana bir pazarlık halinde olan siyah beyazlı yönetim, Tigana'nın isteğiyle Malili futbolcu için Fransız takımının kapısını çaldı. Kleberson'u en az 2.5 milyon euroya satarak bu transfer için kaynak yaratmaya çalışan Beşiktaş, Traore'yi 1.5 milyon euro fiyata almayı planlıyor. Siyah beyazlılar Malili stoperin yanı sıra Brezilyalı Junior için de Alman takımıyla görüşmelerine devam ediyor. Kleberson nazlanıyor Bu arada Kleberson için Yunan ve Alman takımlarıyla yapılan görüşmelerden hâlâ bir sonuç alınamadı. Beşiktaş'taki tüm alacaklarını da isteyen Brezilyalı gitmemek için bahaneler üretirken, Olympiakos'un en son 1.5 milyon euroya çıktığı öğrenildi. sabah 24.01.07 | ||
![]() | #36 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | iyi düsünmek lazim mustafa dogan da bu adam kadar oynar inanin.. ille de yabanci mi olacak.. gözümüz hep disarda.. besiktas icin en iyisi neyse o olsun.. dostcakalin..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | uzun veya kısa olması önemli değil defans alırken öncelikle alacağımız oyuncunun lider özellikleri olması gerekir cannavaro fazla uzun sayılmaz ama adam tam lider | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |