![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #83 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bide zalayeta açıklamasında teklif olduğunu açıkladı --------------frey-------------- geremi--g.zan--toraman--m.fathi -------------koray-------------- ---kleberson----sergen(tümer)--- -------------wiltord------------- --------cisse----zalayeta-------- bu ilk 11 olcak sanırım seneye | ||
![]() |
![]() | #85 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ikiside bu takımda oynarsa bizi kimse tutamaz eziklerin 100.yılında onlara çok güzell hediye vermiş oluruz fenev hep zencilere bayılır
__________________ BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER UĞRAŞMA BİZİMLE G*T OĞLANI fener BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAHİLİN BİZİN G*T OĞLANI tümer BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN | ||
![]() |
![]() | #89 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #90 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aldik bitti yönetim sergeni cisse wiltord la unutturacak 2 side bitti kalede de frey bitti orta saha için se mavuba ve malouda menejerleri ile görüşme aşamasında malouda işi zor görünüo ama mavuba tigana nın olduu yere koşa koşa gelirim dediği için tek sorun 3 milyon euroluk bonservis yönetim 1 milyon950 bin euro önerdi fiyatı 2.5 a kadar çekcekmiş ama | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |