|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
27-04-2006, 10:54 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
>*Fatih Terim:* *Hakan sen topları Necatiye indireceksin* >*Hakan Şükür:* *Tamam abi* >*Fatih Terim:* *Abi değil hoca diyeceksin* >*Hakan Şükür:* *Kime Necatiye mi hoca diyecem?* >*Fatih Terim:* *Hayır aptal herif bana* >*Hakan Şükür:* *iyi de sen oynamıyon ki , topları sana indirsem taç olur* >*Fatih Terim:* *Fatih soyun hakanın yerine oynuyorsun* > > >*Fatih Terim:* *Arkadaşlar saha kenarından o kadar taktik veriyorum >anlamıyorsunuz. Beni anlayabilmeniz için size e-mail mi göndermem gerekiyor >!?* >*Tuncay Şanlı:* *İyi de hocam , hakem benim kolyeyi bile çıkarttırdı , >leptopa ne der bilemicem* >*Fatih Terim:* *Tuncay olm sana özel masa bilgisayarı kurdurdum yedek >kulübesinde* >*Gökdeniz Karadeniz:* *Len Tuncay zaten ben de cezalıyım , beraber counter >oynarız* > > >*Fatih Terim:* *Arkadaşlar bütün toplar Emrede buluşuyor* >*Emre:* *Hocam ayıp oluyor ama , her duyduğuna inanacaksan işimiz var >senle! >* > > >*Fatih Terim:* *Hakan soyun oyuna girecen* >*Oğuz Hoca:* *Hakan yok hocam* >*Fatih Terim:* *Nasıl yok !?* >*Oğuz Hoca:* *Teravihe gitmiş , Ramazan ya o bakımdan* >*Fatih Terim:* *hönk !* > > >*Fatih Terim:* *Yıldıray ısın* >*Yıldıray:* *50 saattir ısınıyom , buharlaşacam ya* > > >*Fatih Terim:* *Oğuz soyun oyuna girecen* >*Oğuz Hoca:* *Hönk! Hocam ben futbolu bırakalı 8 sene oldu , antrenörüm >ben* >*Fatih Terim:* *Valla mı len!* >*Oğuz Hoca:* *Ulan tam bunadı bu* > > >*Fatih Terim:* *O boynundaki ne evladım ?* >*Hakan Şükür:* *At nalı hocam , uğur getirsin diye taktım* >*Fatih Terim:* *Ayağına tak sen onu ayağına töbe töbe!*
__________________ Çıktık Açık Alınla! Alnımızın Akıyla! Ruhumuz Yeter Bizim! Şerefsizin Aslına! [TÜMER METİN] Işık Saçtık Her Gece Karanlığa..! By Ceza | ||
|
27-04-2006, 11:15 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | harika ya süper olmuş eline sağlık,şaka bi yanada şu saha içinde,koridorlarda ve soyunma odasındaki konuşmaları falan hep merak etmişimdir.
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | ||
27-04-2006, 11:18 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | >anlamıyorsunuz. Beni anlayabilmeniz için size e-mail mi göndermem gerekiyor >!?* >*Tuncay Şanlı:* *İyi de hocam , hakem benim kolyeyi bile çıkarttırdı , >leptopa ne der bilemicem* >*Fatih Terim:* *Tuncay olm sana özel masa bilgisayarı kurdurdum yedek >kulübesinde* >*Gökdeniz Karadeniz:* *Len Tuncay zaten ben de cezalıyım , beraber counter >oynarız* puhauhauhauha counter ehuheuhuheuhdfggetdhehygfygfrgufhudherd : | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |