![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi yanlıs haber bende yaparım size aynısını birini kırletmek kolay ben oraya sampiyon besiktas da yazdırırım umıt karan ın agzından videosu varsa tmm yok yapmaz umıt karan abi bide son goruntude paint asagıda hazır komplo saten kız fenerlı gerci banane ama yarın oburgun bisim basımısa gelmes insallah ümit karan gibi iyi bir besiktaslıya bunu yapılmasına isin vermemelıyıs hıc deilse ben vermem eh nabalım allah kuru iftiradan saklasın gerceksede allah belasını versin dielim ne olcak baska ![]()
__________________ YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Okumam yazmam yoktur imza icin parmak bassam ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | bu olay sahte ya | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya günahını almayalım gercek olmaz sanmıyom belli olmaz genede yüzlestirelim ümit karanla o kızı
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |