![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
![]() Ajansspor Dış Haberler Servisi) "Dünya'nın En Çok Kazanan Futbol Kulübü" Real Madrid'de depremlerin sonu gelmiyor.. Başkan oldu ama yönetim kurulunu bir araya toplamadı.. Bu durum Fernando Martin'in sonu oldu.. Yönetim kurulundan Martin'e gelen acil çağrı "İstifa et"e bir cevap gelmeyince zar zor yönetim kurulunu toplaması sağlanan Martin'in başkanlığına oylama ile son verildi.. Real Madrid'de Florentino Perez'in istifasının ardından başkanlık koltuğuna oturan Fernando Martin ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi ve yöneticilerin 1'i dışında hepsi başkanın istifasını istedi.. 16 yönetim kurulu üyesinden 15'inin başkan Fernando Martin'in istifasını istediği toplantı yaklaşık 4 saat sürdü.. Şubat ayının sonunda Florentino Perez'in istifa etmesinin ardından başkanlık koltuğuna oturan iş adamı Martin haftalardır devam eden baskıların ardından yönetim kurulunu ilk kez topladı ve karşılığında da istifasını isteyen bir yönetim kurulu ile yüzleşmek zorunda kaldı.. Her geçen gün daha da artan tepkilerle karşılaşan başkan Martin'e özellikle başkan olduktan sonra yöneticilerini hiç bir araya getirmemesi sebebiyle ağır eleştiriler yöneltiliyordu.. ![]() Fernando Martin'in başkanlık görevine devam edebilmesi için Real Madrid tüzüğü gereğince en azından 5 oy alabilmesi gerekiyordu ancak gereken 5 oyu alamayan Martin istifa etmek zorunda kalırken yine Real Madrid tüzüğü gereğince başkanlık koltuğu yönetim kurulunun en yaşlı üyesi olan Luis Gomez Montejano'nun oldu.. Oy birliği ile alınan bu kararın ardından, 2000 senesinden beri yönetim kurulu üyesi olan geçici başkan, 29 Ağustos 1922 doğumlu Luis Gomez Montejano sezon sona erdikten sonra yapılacak olan Real Madrid başkanlık seçiminde görevi kalıcı başkana teslim edecek.. La Liga'da 3. sırada yer alan Real Madrid son 50 yıllık tarihinin en kötü dönemini yaşıyor ve İspanyol devi peş peşe 3. sezonunda da müzesine hiç bir kupa götüremiyecek olmanın sıkıntısını yaşıyor.. | ||
![]() |
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |