![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kleberson’u göndermeyin!’ ![]() Denizlispor karşısında Beşiktaş’ın ilk golünü kaydeden ve başarılı performansıyla galibiyetin mimarı olan Ricardinho çarpıcı açıklamalarda bulundu. Taraftarların sevgilisi olan ‘Paşa’ lakablı yıldız, takımdan ayrılması gündemde olan Kleberson’a sahip çıktı. Fenerbahçeli Alex’i çocukluğundan bu yana tanıdığını söyleyen Rico, “Alex’le birbirimize benzeriz. Ancak Kleberson çok farklıdır. Hayatımda az sayıda onun kadar profesyonel ve düzgün insan tanıdım” ifadesini kullandı. ‘Aramıza katılmalı’ Kleberson’un yeteneklerinin tartışılmaması gerektiğini dile getiren Sambacı, “Sahada ona ihtiyacım var. Nereye gideceğimi biliyor, iyi paslar atıyor. Bir an önce Kleberson’u aramızda görmek istiyorum. O da bizimle olmak istiyor ancak şanssızlıklar peşini bırakmıyor” diye konuştu. Futbolun ilginç bir oyun olduğuna dikkat çeken tecrübeli futbolcu, “Bir hafta gökyüzüne çıkarılıp, şampiyon ilan ediliyoruz, sonraki hafta ise yerlerdeyiz. Lig uzun maraton, istikrar şart” dedi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |