![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anketimiz: tigana kalmalı mı gitmeli mi? | |||
kalmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 20 | 83,33% |
gitmeli | ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu basın nasıl bir basın.Malzeme vermiyor diye nasılda düşman oldular Tigana'ya. Bunlar Lucescuya da sevmedi.Tekme tokat yollatmadıkları kaldı adamı o zaman. Tigana bence en iyisini yapıyor. Genç kim var ki şu an oynatıpta kazanacağın.Elinde bir dünya topçu var devre arası hiçbir özeliğini bilmediğin bir takıma transfer oluyursun. ve eline verilen kişlerin çoğu futbolcu kılığındaki insanlar. Öyle kolay değil Gençleri bu ortamda oynatmak.Çünkü adam hala kimin ne olduğunu anlayamamış gibi gözüküyor.Hala birşeyler deniyor. ve bu denemelere mecburrr.Başka türlü nasıl anlasın kimle çalışıp çalışmak istemeyeceğini. Kazım Kanat yine kanatlanmış bence. bu adam için karar verilecekse önümüzdeki sezona bırakılmalıdır. Ben Tiganaya güveniyorum.
__________________ DA DA DA | ||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | en azindan bir sezon daha kalmali, adam sezonun ortalarinda geldi ve takima tam uyum sagliyamadi, ins gelecek sezon gösterir gucunu.
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |