![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sergen için neler yazabilirim buraya ne goller ne unutulmaz anlar zaferler şampiyonluklar,Beşiktaş'ın sembolüdür Sergen Yalçın,onu tekrar yuvasından koparanlar mutlaka bunun hesabını tarih önünde verecekler.Bunca taraftar hakkını helal etmeyecek bu insanlara.Sergen Yalçın neredeyse yüreğimiz orada onunla,güle güle Babaa... | ||
![]() |
|
![]() | #14 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Sergen'den teşekkür Beşiktaş'la yolları ayırılan sergen Yalçın, gidişiyle ilgili kartalhaber.com'a konuştu. ![]() Sitemizi izleyenler çok iyi bilir. bundan 15 gün önce yayınladığımız haberde, Beşiktaş'ın sezon sonunda Sergen'le yollarını ayıracağını açıklamıştık. Kulübün resmi internet sitesi bile bu haberimizi yalanlamıştı. Ve o gün geldi. Beşiktaş'ta Sergen dönemi bitti. 10 numarayı artık yeni sahibi giyecek. Tigana'nın bu kararını Sergen, nasıl karşılıyor. Sergen, Beşiktaş'tan ayrılmasını değerlendirdi. İşte Sergen'in sözleri; "Doğrusunu söylemek gerekirse ben 2 yıl sonra Beşiktaş'ta jübile yaparek futbollu bırakmayı düşünüyordum. Ancak kısmet değilmiş. Bu karar karşısında yapacak fazla bir şeyim yok. Şimdi gelecek olan teklifleri değerlendireceğim. Umarım hayırlısı olur. Beşiktaş'a başarılar diliyorum. Beşiktaş taraftarı bana her zaman büyük destek verdi. Onlara her şey için teşekkür ediyorum." KARTALHABER.COM
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bu kadar oyuncu yollanilinirmi yaw. seneye gene sampiyon olamayiz bu gidisle, yeni futbolcular takima uyum sagliyana kadar yillar gecer... Hayirlisi bakalim daha neler görecegiz
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |