![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | fenerin kuşu ne zaman ötecek bilen varmı.bide bunlar en son kupayı aldığında büyük önder ATATÜRK hayattamıydı kafama takıldı.bilgisi olsan varsa beni aydınlatsın
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
marco denilen çakma türk vatandaşı soyunma odası koridorlarında rico paşamıza yumruk atmış.çıkan arbedede ricomuzun tshirti yırtılımış.bu arada koridorlarda rico nun eşide varmış ve olaylara tanık olmuş.biz bu adamı milli takımda görmek istemiyoruz.lütfen konu başlığın genişletelim ve tepkimizi koyalım arkadaşlar
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bak işte ba topice katılmıyorum polyes. bilmem yanlışmıyım ama iş milli takım olunca göğsünde ayyıldızı taşıyan ve bu bayrak için oyanayan herkes aynıdır benim için. yaptığı terbiyesizlik ama hemen milli takıma çekmeye gerek yok bence. eğerki şimdi senin dediğini yaparsak ozaman bu eziklerden hiçbir farkımız kalmaz unutma biz beşiktaşlıyız biz türkiye cumhuriyetiyiz. | ||
| |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | SONUNA KADAR YANINDAYIM THEMADPOL AMA ATLADIĞIN BİŞEY VAR.BU YUMRUK Bİ BREZİLYALI TARAFINDAN Bİ TÜRKE ATILMADI.BU YUMRUK BÜTÜN Bİ KULÜBEDE MAL EDİLEMEZ.AMA ATLAMAYALIM BU YUMRUK ESKİ Bİ BREZİLYALIDAN BİR BREZİLYA VATANDAŞINA ATILDI.BU ADAMA KARŞI TEPKİMİZİ EN AĞIR ŞEKİLDE KOYMALIYIZ.BEN BU FİKİRDEYİM.KULÜPÇÜLÜK FALAN DEĞİL YAPTIĞIM BU BENCE OLMASI GEREKN.BEN KENDİ ADIMA MARCO YU MİLLİ TAKIMDA GÖRMEK İSTEMİYORUM
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugün ki oyunuyla Serdar daha çok hakediyor milli formayı zaten... | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aurelio harbiden ayıp etmiş ricoyu sakin görüyolar üzerine çullanıyolar ama o adamı delirtmeyin alayınızı alır aşagıya serdara gelince accayip süer bi oyuncu umarım kalıcı olur önümüzdeki milli maça rahat alımalı diye düşünüyorum
__________________ SİYAH BEYAZ 1903 İSKEÇELİ KARTAL | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bencede serdar çok iyiydi. asıl kampanyamız aurelio yerine serdarın milli takıma alınması yolunda olmalı bence. aurelio brezilyalı. ne anlar türk olmaktan türk ruhundan. serdar taş gibi türk çouğu. ayrıca bence asker kaçaklarınıda millii takıma almasınlar. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | serdar hak ediyo
__________________ http://besiktasforum.net/forum/genel...im/#post213050 lütfen göz atınınız ülkemiz için | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |