![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yerine gercek bir onlibero alinirsa gidebilir, ama asil is iste hem Kleb'i elinde tutmak hem yanina iyi bir onlibero almak, ama o marifet yok iste bizim yonetimde.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
|
![]() | #132 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yai yanına bir önlibero daha alınmalı diyoruz çıkan haberler klebin gideceği yönünde.Bu hatayı yaparsa yönetim,allah akıl fikir versin diyeyim bari...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #136 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yerine daha iyi gelicekse gönderilsin. klebi gönderdikten sonra yerine baki gibi edit birini alıcaklarsa hiç bırakmasınlar klebi.
__________________ SEVGİN ÖLÜMLE BİTER Konu GoD of WaR tarafından (20-11-2006 Saat 08:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #138 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hocam manavdan karpuz mu aliyorsun, biraz yavas olun yaw. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #139 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | önce tigana gönderilsin. kleberson yollanmasın ayrıca. kaliteli b ir futbolcu kileberson da.
__________________ BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ, SİYAHLA BEYAZ, AKAR KANIMIZ, SEVİYORUZ SENİ, CAN-I GÖNÜLDEN, BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ | ||
![]() |
![]() | #140 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bu takımla bizi uefa da dağıtırlar.fransadan ing. git bir adam al gel siyahi çalım atan dikine giden biri ismi önemli değil bobodan daha çok iş yapar defansa zaten adam alacaklar bakinin yerine koray ön libero oynar yanına ve alternatif bir ön libero şart 3 transfer yapmakla karpuz almak nasıl bağdaştırdın anlamıyorum bu adam yeni yönetim kuracak bunu yapamazsa gitisin zaten bana ihtiyaç neyse onu karşılıcak adam lazım.severiz sevmeyiz ama fener zınk diye kezmanı getiriyosa benim takımım ihtiyacı neyse almalı ya hiç birşey yapamıyosan sergie die ön libero gökhan ü. forvet buazizi defans bunları alırsın
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |