![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | `Beni en çok isteyen Fener` ![]() 30.05.2007 ‘Birçok teklif var’ Gün geçmiyor ki, medyada Kayserispor’un iki yıldızı Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal’la ilgili bir transfer haberi çıkmasın. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray, kulüpleriyle sözleşmeleri süren bu iki oyuncuyu alabilmek için büyük uğraş veriyor, Kayserispor ise bırakmamakta direniyor. Futbolcular ise karar kulüplerinde olduğu için gelişmeleri takip ediyor, bekliyor. Sadece 3 büyüklerden değil, yabancı birçok kulüpten de teklif aldığını söyleyen Mehmet Topuz, bunların içinde en ciddi takımın Fenerbahçe olduğunu vurguladı. ‘Beğenilmek güzel’ Milli takım kampında bulunan yıldız oyuncu, Sarı-Lacivertli yöneticilerden neredeyse her hafta telefon aldığını kaydederek, “Başka kulüplerden de teklif alıyorum ama benim gördüğüm en ciddi ve ısrarlı olan Fenerbahçe. Sözleriyle, davranışlarıyla beni ne kadar istediklerini ortaya koyuyorlar. Beğenilmek çok güzel ancak transferimde ben değil, kulübüm söz sahibi. Yani beni isteyenlerin önce Kayserispor ile sonra benimle anlaşması gerek. Ben, şu anda sadece milli takıma konsantre olmuş durumdayım” açıklamasını yaptı. Murat AKBAŞ/fanatik | ||
![]() |
![]() | #76 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | gelir inşallah fenerin daha ciddi görünmesi normal çünkü bizim daha hocamız belli değil ve transferde çokta hızlı hareket etmek istemiolardı ertuğrulla sözleşme imzalanır imzalanmaz transferlek netlik kazanır | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | zannetmem kayserinin satacağını | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | topuzun kayseri ile 1 senelik sözleşmesi var fakat eğer ki bu sezon satmazlarsa seneye bedavaya gideceğini kayseri yönetimide biliyor satacaklar ve Beşiktaş alacak. g.ünal işi biraz daha zor ama belli olmaz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |